Northsea Productions

Over Northsea Productions

video voor alle fasen in de klantreis

Wij geloven in de kracht van video. Onze ervaring met het medium in de afgelopen tien jaar heeft ons ervan overtuigd dat video een van de krachtigste instrumenten is om een optimale klantbeleving te realiseren in alle fasen van de klantreis.

Wij werken met professionele camera’s, licht- en geluidsapparatuur. Alle videoproducties worden afgemonteerd in Davinci Resolve Studio. Deze software voor video editing en kleurcorrectie wordt ook gebruikt om Hollywood speelfilms en tv producties te maken. Je kunt er dus van op aan dat je een mooi eindresultaat krijgt.

Naast professionele video’s leveren wij jou de kennis die je nodig hebt om video optimaal in te zetten in de marketingmix. Want uiteindelijk gaat het ons om het resultaat: dat jij je doelen bereikt.

Onze klantbelofte

De video’s die wij voor jou maken zijn vindbaar op de belangrijkste zoekwoorden voor jouw product of dienst. Ze combineren inhoud met emotie. Ze hebben een persoonlijke touch, zodat jouw merk opvalt en de juiste snaar bij de doelgroep wordt geraakt. En ze hebben een call-to-action, zodat geïnteresseerde kijkers gemakkelijk een volgende stap in hun klantreis kunnen zetten.

Wij zijn pas tevreden als jij je doelen hebt bereikt. Daarom gaat onze dienstverlening verder nádat wij de content hebben opgeleverd. Samen met jou houden we de resultaten bij. We experimenteren, evalueren en leren samen. Zodat iedereen er beter van wordt: jij en wij. En helemaal jouw doelgroep! Want in het huidige internettijdperk draait het allemaal om het bieden van een geweldige online klantervaring. En daar is video bij uitstek geschikt voor.

Video afspelen
Shape

Wij begrijpen jouw uitdagingen

25 jaar ervaring in sales & marketing

“Video's maken is gaaf, maar het wordt pas echt leuk wanneer ze bekeken worden, converteren en meetbare resultaten geven.”

Remco Noordsij, managing director Northsea Productions

Totaaloplossing

Wij zijn je sparring partner in alle fasen van het videoproductieproces: preproductie, productie en postproductie. We doen dit vanuit onze technische knowhow: door het inzetten van professionele apparatuur en video editing software. Ook denken we creatief met je mee over bepaalde artistieke keuzes: camerahoeken, kleurgebruik en tone-of-voice. En we stellen onze diepgaande bedrijfseconomische kennis beschikbaar: opstellen van de businesscase, customer journey mapping en customer experience strategie.

Van idee naar resultaat

Liefde voor het medium video gekoppeld aan resultaatgericht werken is wat ons onderscheidt. De combinatie van creativiteit met zakelijke kennis zorgt voor video-content die niet alleen leuk is om naar te kijken, maar daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van je doelstellingen. Zoals het aantrekken van nieuwe klanten, verkorten van de verkoopcyclus, vergroten van kennis en verlagen van servicekosten. Voor elke fase in de customer journey zijn mooie video formats beschikbaar, waarmee je jouw producten en diensten optimaal over de bühne brengt en de reputatie van je merk vergroot.

Wij geloven in de kracht van samenwerking

Onze business partners

Shape

FAQ

Veelgestelde vragen

Het opbouwen van onze Pop-up Studio duurt ongeveer anderhalf uur. Gemiddeld zijn we per persoon een uur met de opname bezig. Opruimen en inpakken kost circa drie kwartier.

Voordat je video content gaat ontwikkelen, is het verstandig om met de belangrijkste stakeholders in je organisatie af te stemmen wat je met video wil bereiken en deze doelen op papier te zetten.

Niets is zeker in het leven, maar van video content is aangetoond dat het meer bekeken wordt, vaker gedeeld en geliket wordt en veel beter converteert dan geschreven tekst.

Er zijn meer dan 50 video formats beschikbaar, die allemaal in een of meerdere fasen van de customer journey inzetbaar zijn. De meest gebruikte soorten vind je in het menu onder Producten.

Wij werken in heel Nederland. De meeste van onze klanten zitten in de randstad, maar wij komen graag naar je toe. Met onze mobiele Pop-up Studio kunnen wij op elke locatie filmen.

Northsea Productions werkt met een aantal businesspartners samen, zodat we een totaaloplossing kunnen bieden. Ieder vanuit zijn eigen specialisme en met als doel dat jij succes hebt.

Omdat wij de video’s opleveren in jouw huisstijl, hebben we jullie logo en de richtlijnen inzake lettertype en kleurgebruik nodig. Daarnaast een ingevulde checklist met campagne parameters.

Wij produceren onze video’s vanuit een Pop-Up Studio. Met onze mobiele video-, licht- en geluidsapparatuur veranderen we jouw kantoor of werkplek in een mooie, professionele opnamelocatie.

Wil je meer info over wie we zijn en wat we doen?

Neem dan nu contact met ons op
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.