Northsea Productions

Over ons

Northsea Productions

Over Northsea Productions

Over ons


Wij geloven in de kracht van video. Onze ervaring met het medium in de afgelopen tien jaar heeft ons ervan overtuigd dat video een van de krachtigste instrumenten is om een optimale klantbeleving te realiseren in alle fasen van de klantreis.

Wij werken met professionele camera’s, licht- en geluidsapparatuur. Alle videoproducties worden afgemonteerd in Davinci Resolve Studio. Deze software voor video editing en kleurcorrectie wordt ook gebruikt om Hollywood speelfilms en tv producties te maken. Je kunt er dus van op aan dat je een mooi eindresultaat krijgt.

Naast professionele video’s leveren wij jou de kennis die je nodig hebt om video optimaal in te zetten in de marketingmix. Want uiteindelijk gaat het ons om het resultaat: dat jij je doelen bereikt. Maak kennis met Northsea Productions en ontdek de kracht van video!

Onze klantbelofte

De video’s die wij voor jou maken zijn vindbaar op de belangrijkste zoekwoorden voor jouw product of dienst. Ze combineren inhoud met emotie. Ze hebben een persoonlijke touch, zodat jouw merk opvalt en de juiste snaar bij de doelgroep wordt geraakt. En ze hebben een call-to-action, zodat geïnteresseerde kijkers gemakkelijk een volgende stap in hun klantreis kunnen zetten.

Wij zijn pas tevreden als jij je doelen hebt bereikt. Daarom gaat onze dienstverlening verder nádat wij de content hebben opgeleverd. Samen met jou houden we de resultaten bij. We experimenteren, evalueren en leren samen. Zodat iedereen er beter van wordt: jij en wij. En helemaal jouw doelgroep! Want in het huidige internettijdperk draait het allemaal om het bieden van een geweldige online klantervaring. En daar is video bij uitstek geschikt voor.

Video afspelen

Wij helpen jou om je doelen te bereiken met behulp van video

video voor alle fasen van de klantreis

“Video's maken is gaaf, maar het wordt pas echt leuk wanneer ze bekeken worden, converteren en meetbare resultaten opleveren.”

Remco Noordsij, eigenaar Northsea Productions

Van idee naar resultaat

Wij zijn je sparring partner in alle stadia van het videoproductieproces: preproductie, productie en postproductie. We doen dit vanuit onze technische knowhow: door het inzetten van professionele apparatuur en video editing software. Ook denken we creatief met je mee over bepaalde artistieke keuzes: camerahoeken, kleurgebruik en tone-of-voice. En we stellen onze diepgaande bedrijfseconomische kennis beschikbaar: opstellen van de businesscase, customer journey mapping en customer experience strategie.

Combinatie van CREATIVITEIT EN ZAKELIJKE KENNIS

Liefde voor het medium video gekoppeld aan resultaatgericht werken is wat ons onderscheidt. De combinatie van creativiteit met zakelijke kennis zorgt voor video-content die niet alleen leuk is om naar te kijken, maar daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van je doelstellingen. Zoals het aantrekken van nieuwe klanten, verkorten van de verkoopcyclus, vergroten van kennis en verlagen van servicekosten. Voor elke fase in de klantreis zijn mooie video formats beschikbaar, waarmee je jouw producten en diensten optimaal over de bühne brengt en de reputatie van je merk vergroot.

Wij geloven in de kracht van samenwerking

Partners Northsea Productions

Vraag een offerte aan

Ontdek de kracht van video en maak kennis met Northsea Productions - Effective Video Made Easy!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.