Northsea Productions

Pakketten

The Selling 7 Video's

De zeven topics die de meeste leads en conversies opleveren

Videopakket 'The Selling 7'

Met betrekking tot video content zijn er zeven soorten inhoudsonderwerpen waarvan bewezen is dat ze een enorme positieve invloed hebben op verkoop- en conversiepercentages:

  1. ’80 procent’ video
  2. ‘Bio’ video voor e-mailhandtekeningen
  3. ‘Zelfselectie’ video
  4. ‘Landingspagina’ video
  5. ‘Kosten & Prijzen’ video
  6. ‘Klantreis’ video
  7. ‘Klantbelofte’ video

Vertrouwen wekken is een van de belangrijkste redenen om video content te creëren. Maar als je eenmaal vertrouwen gewekt hebt, dan moet je onmiddellijk daarna focussen op verkoop. Het uiteindelijke doel van content marketing is te allen tijde verkoop, niet de marketing op zich.

Ervan uitgaande dat we het erover eens zijn dat er content moet worden gemaakt om het verkoopteam te helpen, wat is dan het eerste dat je kunt doen? Dat is precies waar ‘The Selling 7’ in het spel komt. Deze video content is namelijk bij uitstek geschikt om zorgen van prospects weg te nemen, veelvoorkomende bezwaren te weerleggen en vragen van kopers efficiënt en effectief te beantwoorden. Het is een waardevolle tool in de gereedschapskist van je verkoopteam, die hen dichter bij hun omzetdoelen brengt.

De meest effectieve manier van content marketing

The Selling 7 zorgt voor een optimale klantreis

The Selling 7 creëert vertrouwen

Het uitwerken van de onderwerpen van ‘The Selling 7’ gaat over psychologie. Het gaat om vertrouwen. En geloof het of niet, elk bedrijf (inclusief die van jou) kan het. Zoekmachines belonen de bereidheid om zogenaamd ‘moeilijke’ vragen te beantwoorden met een hoge positie op de pagina’s met zoekresultaten. Hierdoor landen potentiële klanten op jouw website, ontdekken ze jouw oplossingen en bouwen ze vertrouwen op in jouw merk.

Vertrouwen: het smeermiddel van de online economie

Veel bedrijven gebruiken elke pagina van hun website om online bezoekers te overtuigen hoe superieur en geweldig ze zijn. In werkelijkheid wil niemand (van jou) horen dat je geweldig bent. In plaats daarvan willen kopers naar jouw producten en diensten kijken, deze beoordelen en vervolgens hun eigen beslissing nemen over hoe jouw bedrijf werkelijk is. Eerlijk en transparant zijn wordt hierbij enorm gewaardeerd en dit heeft een diepgaande invloed op jouw bedrijf, je merk en de bedrijfsresultaten.

“Today, on average, 70 procent of the buying decision is made before a prospect talks to the company.”

 

Marcus Sheridan – They ASK, You ANSWER

Een geïntegreerde aanpak

Pakketvoordeel

Natuurlijk is het mogelijk om voor alle inhoudsonderwerpen van ‘The Selling 7′ separaat video’s te laten maken. Maar hier kleven meerdere nadelen aan. Ten eerste is het veel minder efficiënt. Een relatief grote kostenpost in een videoproject is namelijk het opbouwen  van een mobiele studio met professionele video-, licht- en geluidsapparatuur. Hetzelfde geldt min of meer voor het toewijzen van interne resources aan het project. Wanneer bepaalde specialisten of functionarissen toch al een bijdrage gaan leveren, is het bijzonder handig wanneer ze in één run meerdere onderwerpen kunnen afhandelen. Daarnaast is zo dat video marketing – net zoals alle andere vormen van content marketing – een kwestie is van samen leren, experimenteren en verbeteren. Meerdere content formats tegelijkertijd ontwikkelen en uitproberen, levert waardevolle feedback en informatie op. Hierdoor wordt de campagne meestal een stuk effectiever.

01

Preproductie

We helpen je meetbare doelen te bepalen, maken samen met jou een script en bereiden de video shoot voor.

02

Productie

We komen bij je langs met onze camera’s, verlichting en geluidsapparatuur en we nemen alle video content op.

03

Postproductie

Met professionele video editing software bewerken we het materiaal en leveren prachtige video’s op.

Wil jij 'The Selling 7' video's of een andere professionele video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.