Northsea Productions

Vacaturevideo voor KAM Consultants opgeleverd

“Doe onze challenge en wie weet sta jij hier wel te werken binnenkort!”

 

Joost Vaessen, oprichter & eigenaar KAM Consultants

Over de opdrachtgever

Leuke klanten helpen met hun leuke product. Marketing op een eerlijke en authentieke manier. Alle data in kaart, op een begrijpelijke manier. Strategie en analyse. Data-driven ondersteuning voor beginnende ondernemers. Winstgevend opschalen van bestaande campagnes. Dat is Gewoon Goede Marketing.

Het bureau GewoonGoedeMarketing van Femke Oosterkamp helpt bedrijven om ‘gedreven A-spelers’ te werven. Hierdoor zijn klanten niet afhankelijk van dure recruiters en krijgt men geen stapel cv’s op hun bureau. Met behulp van data gedreven dashboards zorgt ze ervoor dat het maximale resultaat uit het marketingbudget gehaald wordt. En door het targeten van de doelgroep via de juiste media, bereikt GewoonGoedeMarketing de relevante audience. Video content is een belangrijke pijler in haar aanpak.

KAM Consultants, gevestigd in Amersfoort, Breda en Roermond, heeft diverse consultancy vacatures. Men zoekt enthousiaste en ambitieuze professionals die het verschil kunnen maken en houden van een persoonlijke en pragmatische aanpak. Om deze vacatures op aansprekende wijze onder de aandacht te brengen, hebben wij diverse recruitment video’s en trailer clips voor gebruik op de social media gemaakt.

Opzet van de videoproductie

Gedurende twee dagdelen hebben diverse medewerkers van KAM Consultants meegewerkt aan het opnemen van de vacaturevideo. Naast de hoofdvideo zijn er diverse deelvideo’s opgenomen over verschillende onderwerpen. Elke video behandelt een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld de opleidingsmogelijkheden. De kijker krijgt een rondleiding door het bedrijf en krijgt en passant een indruk van de werksfeer en wie eventueel zijn of haar nieuwe collega’s gaan worden.

Elke shoot vond plaats op een andere locatie in het pand. Bijzonder leuk en uitdagend! Vooral omdat op elke plek weer snel een nieuwe opnameset opgebouwd moest worden. Steeds met een totaal ander lichtplan en wisselende uitdagingen op het gebied van (achtergrond)geluid. Ondertussen was het ‘business as usual‘ in het bedrijfsverzamelgebouw, met gasten die kwamen vergaderen of lunchen. En daarbij natuurlijk geen last mochten hebben van de video opnames.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van deze vacaturevideo is gebruik gemaakt van een Sony A7S III en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we Godox VL300 led lampen (met softboxen) en SL60W led lampen (met barndoors) ingezet. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 dual wireless lavalier mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over GewoonGoedeMarketing of KAM Consultants onderstaande websites:

www.gewoongoedemarketing.nl

www.kam-consultants.nl

Deze update delen

Video afspelen over Vacaturevideo KAM Consultants

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.