Northsea Productions

contact

Neem contact ons op met voor al je vragen omtrent video

Wat doen we met je gegevens?

Wanneer je hieronder jouw contactgegevens achterlaat, dan gebruiken we die alleen om je te informeren over je vraag. We gaan je geen spam sturen. Je wordt niet gebeld door een verkoper. En we gaan uiteraard zorgvuldig met je gegevens om. Natuurlijk kun je ons ook gewoon een belletje geven. Het telefoonnummer is 020-6446987. Bij voorbaat dank voor het contact. We verheugen ons erop kennis met je te maken!

Milouna
Milouna
16/04/2023
High quality of work, creative, fast and a really nice person to work with. Would recommend it definitely when you need inspiring videos!
Rob Stolzenbach
Rob Stolzenbach
24/03/2023
Een prettige zakelijke partner die een mooie combinatie weet te vinden tussen creativiteit, demand generation èn het verhaal!
Ben Wolters
Ben Wolters
21/03/2023
Samen gewerkt met Northsea Productions aan meerdere projecten binnen de Vrije Universiteit Amsterdam. Als zeer prettig ervaren. Een echte professional die graag een stapje extra zet.
D.A. Besteman
D.A. Besteman
20/03/2023
Kundig filmer met veel ervaring en goede apparatuur. Plezierig om mee samen te werken. Altijd volgens afspraak en voor een eerlijk tarief. Op de universiteit waar ik werk als videomaker vragen wij hem vaak om ons eigen team te ondersteunen of om zelfstandig producties te draaien. Het resultaat is altijd van hoge kwaliteit en hij maakt vaak net die extra meters die zorgen dat de opdrachtgevers zeer tevreden zijn.
Jaap van Baar
Jaap van Baar
20/03/2023
Northsea Productions heeft voor WiQhit een aantal bedrijfsvideo's geproduceerd, waar wij erg trots op zijn. Niet alleen zijn de video's professioneel geschoten, maar ook strak ge-edit. Mede door de uitstekende voorbereiding kon Northsea Productions de juiste informatie naar boven halen, die de video's inhoudelijk sterk maar toch compact maakt.
Saskia van Ooijen
Saskia van Ooijen
18/03/2023
Remco is een zeer goede en geduldige cameraman. Hij weet echt alle technische video- en audio problemen op te lossen. Heel fijn om mee samen te werken.
Andre Wiringa
Andre Wiringa
18/03/2023
Working with Remco was very cool. Driven by passion, very professional and not looking at the clock. Great equipment and eye for detail! Super pro-active in his approach, fast and high quality videos as final result. I am a fan!!
RadissonBremen
RadissonBremen
28/02/2023
Excellent service! Fast service! Attention to detail! If you want a great result, you should hire this company!
Max Ohlenschlager
Max Ohlenschlager
15/11/2021
Voor mijn trainingsbureau Mentor Max wilde ik een bedrijfsvideo maken. Het was heel fijn werken met Remco, zowel tijdens als ná de opnames. Tijdens de opnames is hij relaxed en kan hij zich goed aanpassen aan de locatie. Dat maakt dat ik me op mijn gemak voelde en goed uit mijn woorden kwam. Na de opnames stond hij open voor mijn feedback op conceptversies. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat er echt sprake was van een samenwerking. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat!
Tracey van Eijk
Tracey van Eijk
10/09/2021
Remco Noordsij heeft gedurende de opnamedagen van het (speel)filmproject 'In de Schaduw van Weleer' het geluid voor zijn rekening genomen. We kijken met plezier terug naar de draaidagen waar Remxp in onze aanwezigheid was. Buiten dat Remco zich zeer kundig en professioneel heeft getoond, was zeer fijne persoonlijkheid en paste hij zich feilloos aan binnen ons team, zowel binnen cast als crew. Daarom raden wij hem als productieteam van harte aan en zullen wij geen moment twijfelen om hem voor een volgend project te vragen. Kortom: een aanwinst voor heel de productie.

Stuur je bericht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.