Northsea Productions

Vacature video Totaaltuin Brabant opgeleverd

“We hebben een leuk team. Het is eigenlijk altijd hartstikke gezellig hier.”

 

Joost Piggen – eigenaar Totaalboom & Totaaltuin Brabant

Over de opdrachtgever

In samenwerking met GewoonGoedeMarketing hebben wij een mooie vacature video gemaakt voor Totaalboom Brabant en Totaaltuin Brabant. Hun werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ze werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Het professionele en enthousiaste team van Totaalboom, dat beschikt over een uitgebreid machinepark, legt hoogwaardige eigentijdse tuinen aan. Ze hebben een vaste ontwerper in dienst en beschikken over een showtuin waar tuinliefhebbers inspiratie kunnen opdoen. Klanten kunnen ook bij Totaalboom terecht voor regulier onderhoud in contractvorm. Men werkt altijd met een vast onderhoudsteam, zodat de klant één aanspreekpunt heeft.

Het bedrijf groeit en heeft diverse vacatures openstaan. Om de juiste kandidaten aan te trekken, is besloten om potentiële nieuwe medewerkers een inkijkje te geven in het bedrijf: hoe ziet het team eruit, wat zijn de werkzaamheden en hoe is de werksfeer?

Opzet van de videoproductie

Gedurende twee dagdelen hebben diverse medewerkers van Totaaltuin meegewerkt aan het opnemen van de vacaturevideo. Er zijn diverse video’s opgenomen over verschillende aspecten van het werken bij Totaaltuin en Totaalboom. De kijker krijgt een rondleiding door het bedrijf, gaat mee naar de Sint-Jan in ‘s-Hertogenbosch alwaar groot onderhoud aan de bomen en het plantsoen plaatsvindt, en krijgt en passant een indruk van de werksfeer en wie eventueel zijn of haar nieuwe collega’s gaan worden. Daarnaast hebben we een aantal trailer clips gemaakt voor gebruik op de sociale media.

Elke shoot vond plaats op een andere locatie. Bijzonder leuk en uitdagend om te doen! Vooral omdat op elke plek weer snel een nieuwe opnameset opgebouwd moest worden. Steeds met een ander lichtplan en wisselende uitdagingen op het gebied van (achtergrond)geluid. Ondertussen was het ‘business as usual‘, met een komen en gaan van klanten, die daarbij natuurlijk geen last mochten hebben van de video opnames.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit recruitment videoproject is gebruik gemaakt van een Sony FX3, een Sony ZV-E1  en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de verlichting binnen hebben we Amaran F21x flexible led mats ingezet. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Voor de drone shot hebben we een DJI Mini 3 Pro gebruikt. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 dual wireless lavalier mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Totaaltuin en Totaalboom Brabant onderstaande website:

www.totaaltuinbrabant.nl

Deze update delen

Video afspelen over Vacature video Totaalboom & Totaaltuin

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.