Northsea Productions

Trainingsvideo's voor Pandox opgeleverd

“Jeder kann ein Beitrag leisten. Just do it. Beginnt. Jetzt!”

 

Angelika Zupanc, Managing Director Radisson Blu Bremen

Over de opdrachtgever

StartReverse gelooft dat het opbouwen en onderhouden van een netwerk van tevreden fans een van de belangrijkste doelstellingen is voor elk bedrijf of merk. Ervaring is de belangrijkste drijfveer voor loyaliteit. Het creëren van een consistente en zinvolle klant-/gastervaring is daarom essentieel.

De missie van StartReverse is ‘bringing relevance to the world‘. Ze doen dit door bedrijven uit te dagen om een overtuigend doel en een aansprekende identiteit tot leven te brengen. Een van hun internationale klanten is Pandox, een toonaangevend hotelvastgoedbedrijf dat hoteleigendommen bezit en verhuurt aan toonaangevende hotelexploitanten. In totaal bezit Pandox 157 hotels met in totaal ongeveer 35.500 kamers in 15 landen. Een van deze hotels is Radisson Blu Bremen.

Radisson Blu Bremen staat in de voorhoede als het aankomt op belangrijke kernwaarden van Pandox: milieu & klimaat, verantwoord & eerlijk zakendoen, gasttevredenheid & veiligheid, aantrekkelijke werkplek met gelijke kansen en inclusieve lokale gemeenschappen. Vandaar dat dit specifieke hotel is geselecteerd als casestudy voor het interne trainingsprogramma, waarvoor een flink aantal trainingsvideo’s moest worden opgenomen.

Opzet van de videoproductie

Gedurende een twee dagen durende video shoot hebben diverse medewerkers van Radisson Blu Bremen meegewerkt aan het opnemen van de trainingsvideo’s. Elke trainingsvideo behandelt een specifiek vraagstuk omtrent bovengenoemde kernwaarden. De medewerkers vertelden over hun rol in het continue proces van verbetering, de uitdagingen die zij daarbij hebben overwonnen, wat het concreet heeft opgeleverd en wat de belangrijkste ‘lessons learned‘ zijn waarmee de andere hotels hun voordeel kunnen doen.

Elke shoot vond plaats op een andere locatie in het hotel. Bijzonder leuk en uitdagend! Vooral omdat op elke plek weer snel en nieuwe opnameset opgebouwd moest worden. Steeds met een totaal ander lichtplan en wisselende uitdagingen op het gebied van (achtergrond)geluid. Ondertussen was het ‘business as usual‘ in het hotel, met gasten die kwamen inchecken en ontbijten, lunchen of dineren en daarbij natuurlijk geen last mochten hebben van de video shoot.

Als dank voor de enorm fijne samenwerking hebben we voor de medewerkers van Radisson Blu Bremen nog een leuke compilatievideo gemaakt (zie onderaan de pagina). Deze is – in tegenstelling tot de video content voor de trainingen – geschikt voor algemeen gebruik. En daarmee een leuk aandenken aan hun fantastische bijdrage aan het videoproject.

Gebruikte apparatuur

Voor deze opdracht hebben we alle beschikbare camera’s, verlichting- en geluidsapparatuur meegenomen. Teveel om op te noemen. Gelukkig was er een hotelkamer over om alles tussentijds in op te kunnen slaan. Om in de 15 meter hoge lobby te kunnen vliegen met onze drone, moest er nog een ontheffing worden aangevraagd. De gps in de drone controller weet namelijk niet of het binnen of buiten is en in het centrum van Bremen mag niet met drones gevlogen worden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over StartReverse, Pandox en Radisson Blu Bremen onderstaande websites:

www.startreverse.com

www.pandox.se

Radisson Blu Hotel Bremen

Deze update delen

Video afspelen over Trainingsvideo Pandox

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.