Northsea Productions

Trainingvideo's voor Drieam opgeleverd

“We know how important it is to build software that people love to use. We focus on the best user experience, and invest in a top technology stack.”

 

Gásten Sauzande

Over de opdrachtgever

Drieam is een EdTech scale-up, gepassioneerd voor het ontwikkelen en implementeren van software om de ultieme leerervaring met Canvas mogelijk te maken. Ze zijn met 40 jonge en toegewijde professionals die er constant naar streven om het leven van docenten, studenten en medewerkers over de hele wereld te verbeteren.

Drieam is de Canvas-leerplatformpartner voor docenten wereldwijd. Ze helpen leerlingen hun volledige potentieel te bereiken door geweldige leerervaringen te creëren waar leerlingen van houden en die leerkrachten omarmen. Onderwijs kan aldus gedijen in een digitale wereld. Samenwerking en continue ontwikkeling vormen de kern van de bedrijfscultuur van Drieam. Ze bevorderen een gastvrije omgeving waar nieuwe ideeën worden aangemoedigd, verschillen worden omarmd en teamwork wordt gestimuleerd. Want alleen dan kan Drieam geweldige resultaten voor klanten creëren.

Opzet van de videoproductie

De wens van de opdrachtgever is om ieder kwartaal een reeks kwalitatief hoogwaardige trainingsvideo’s te laten maken met medewerking van de eigen medewerkers. Vooraf hebben zij zelf een contentagenda opgesteld, gebaseerd op enerzijds nieuwe productontwikkelingen en anderzijds vraagstukken die leven bij eindgebruikers. Als ervaringsdeskundige op het gebied van het ontwikkelen en optimaliseren van learning content, weet Drieam als geen ander dat het engagement bij kijkers van video groter is dan bij geschreven tekst. Hierdoor komt de boodschap effectiever over en is de doelgroep beter bereikbaar.

Het hoofdkantoor van Drieam is gevestigd in het centrum van Eindhoven in een stijlvol en onlangs gerenoveerd gebouw, naast tal van stedelijke hotspots en geweldige bars & restaurants. Zij gaven er de voorkeur aan om hun eigen locatie voor de opname te gebruiken, omdat dit een extra persoonlijke touch aan de video content geeft. Aan deze wens konden we gehoor geven middels onze mobiele pop-up studio, waarmee we elk kantoor of werkplek binnen anderhalf uur kunnen omtoveren tot een professionele filmstudio.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van de trainingsvideo’s is gebruik gemaakt van twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we twee Godox VL300 led lampen (met softboxen) en een SL60W led lamp (hair light) ingezet. Het geluid hebben we opgenomen met een Rode Wireless Go II mic en een Rode NTG4+ shotgun mic. Alle footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17.

Een extra uitdaging werd gevormd door het geluid vanaf de speelplaats van de aangrenzende lagere school, alwaar gedurende de shoot vrijwel constant kinderen aan het spelen waren – inclusief het bijbehorende gejoel… Dit hebben we opgelost in postproductie door het gebruik van een speciale audio plug-in, waarmee omgevingsgeluiden weggefilterd kunnen worden. Klik voor een impressie van het mooie eindresultaat op onderstaande video.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Drieam en hun learning solutions onderstaande website:

drieam.com

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email
Video afspelen over Trainingsvideo Gasten Drieam

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.