Northsea Productions

Testimonial video voor iris one opgeleverd

“Dank IRIS one, voor de professionele uitrol van het laptop project en de fijne samenwerking in het algemeen!”

 

Robbert Huisman, directeur Geriant

Over de opdrachtgever

Al jarenlang ondersteunt IRIS one ondernemers bij verschillende ICT-vraagstukken, om hen te helpen slimmer te werken. Zij geloven dat plezier hebben, kennisdelen en goed samenwerken de essentiële voorwaarden zijn voor succes. De engineers van IRIS one staan altijd voor je klaar en hechten veel waarde aan maatwerk dienstverlening om je verder te helpen bij elk vraagstuk. Zorgen dat jij makkelijker, efficiënter en met meer plezier kunt werken door slimme oplossingen is een passie, waarvoor zij zich dagelijks met liefde inzetten.

Doelstelling is het verbinden van jouw collega’s met elkaar, maar ook met de innovatieve technologieën die steeds sneller beschikbaar worden. Daarbij ontzorgen ze je bij alle vragen en helpen je vooruit met de nieuwe features. Passie en plezier zijn hun drijfveren. Zij houden enorm van al het moois dat die eentjes en nullen in je laptop, smartphone of server voortbrengen. Die liefde delen ze graag. Daarnaast motiveren ze jouw werknemers op creatieve wijze door ze te prikkelen het volledige potentieel van de moderne werkplek te benutten.

Opzet van de videoproductie

IRIS one is gevestigd in Rosmalen, maar hun klanten zitten door heel Nederland. De klanttevredenheid is hoog. Een van die tevreden accounts is stichting Geriant, een organisatie gespecialiseerd in geriatrische zorg met vestigingen in Heerhugowaard, Hoorn, Den Helder en Alkmaar. Op deze laatste locatie bevindt zich ook een kliniek waar specialistische zorg wordt verleend, gebaseerd op de uitgebreide kennis en ervaring die men heeft over dementie.

Wens van de opdrachtgever was om een testimonial video te laten maken, waarbij verschillende stakeholders binnen Geriant uitleggen waarom ze zo tevreden zijn over IRIS one, hoe de samenwerking verloopt en welke problemen c.q. uitdagingen op IT-vlak hiermee worden geadresseerd. In meerdere video’s worden deze aspecten uiteengezet. Tevens hebben wij een compilatieclip gemaakt met relevante hoogtepunten en een aantal trailer clips voor gebruik op de social media.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit referentievideo project is gebruik gemaakt van een Sony FX3 en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we Godox VL300 led lampen (met softboxen) en SL60W led lampen (met barndoors) ingezet. De drone shots zijn gemaakt met behulp van een DJI Mini 3 Pro. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 dual wireless lavalier mic systeem en een Rode NTG5 shotgun mic. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over IRIS one of Geriant onderstaande websites:

www.iris-one.nl

www.geriant.nl

Deze update delen

Video afspelen

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.