Northsea Productions

Testimonial video voor iCN Solutions opgeleverd

“De tooling is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. En het allerbelangrijkste is het persoonlijk contact met ICN. Daar worden we heel vrolijk van!”

 

Ronald Boersen – directeur B+M

Over de opdrachtgever

ICN Solutions geeft advies over software, IT-infrastructuur en trainingen voor het optimaliseren van ontwerp- en constructie­processen. Met name in bouw- en werktuigbouwbranches. Als Autodesk Gold Partner leveren ze diensten, trainingen en support bij de implementatie en het gebruik van 3D CAD/CAM en BIM software. ICN Solutions heeft meerdere vestigingen en training centers verspreid over Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch.

Autodesk Revit 3D modelleer-software wordt ingezet voor het ontwerpen en construeren van bouwobjecten. De functionaliteit van Autodesk Revit is zeer uitgebreid en geschikt voor het inrichten van een optimaal virtueel ontwerp- en bouwproces. Om dit nauw op de Nederlandse normen en standaarden aan te laten sluiten, heeft ICN Solutions add-on software ontwikkeld: 3B Tools. Deze biedt meer dan 100 handige tools die het werk van architecten, bouwkundig modelleurs, constructeurs, aannemers, installateurs en gebouwbeheerders effectiever en sneller maakt.

Opzet van de videoproductie

Een van de klanten van ICN Solutions is B+M, een engineeringsbureau dat adviseert, tekent en coördineert. Zij vormen de schakel tussen opdrachtgever, architect en bouwer. Samen realiseren zij complexe bouwprojecten: van moderne retailomgevingen, kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen tot woningen en appartementengebouwen. Bij B+M werken verschillende specialisten waaronder bouwkundigen, BIM-modelleurs, Revit-modelleurs en CAD-tekenaars die complexe bouwplannen uitvoeringsgereed kunnen maken, ook onder moeilijke omstandigheden en tijdsdruk. Zij zorgen voor professionele bouwkundige en esthetische bewaking en bouwbegeleiding.

B+M werkt al jarenlang met 3B Tools en is daarom bij uitstek in staat om als referentieklant te fungeren. In onderstaande video vertelt Ronald Boersen, eigenaar van B+M, waarom hij en zijn team tevreden zijn over de software van en de samenwerking met ICN Solutions. Terwijl hij vertelt, krijgt de kijker van de video een inkijkje in de organisatie. Ook verschijnt een aantal screenshots van 3B Tools in beeld, die de functionaliteit verduidelijken en het verhaal visueel ondersteunen.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van deze testimonial video is gebruik gemaakt van een Sony FX3, een Sony ZV-E1 twee Sony A7 IV fullframe camera’s. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RS 3 Mini gimbal. De drone shots zijn gemaakt met een DJI Mini 3 Pro. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 dual wireless lavalier mic systeem. Alle video footage (hoofdvideo, verkorte versie plus diverse trailer clips) is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over ICN Solutions of B+M onderstaande websites:

www.bplusm.nl

www.geriant.nl

Deze update delen

Video afspelen

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.