Northsea Productions

Regerentievideo Provide Managed Services opgeleverd

“Onze vertrouwensband met Provide Managed Services is zo groot dat ik ze bij wijze van spreken de sleutel van het pand zou geven.”

 

Erwin Ronge

Over de opdrachtgever

ICT moet werken en je wilt er geen omkijken naar hebben. Dat begrijpt men bij Provide Managed Services als geen ander. Met hun diensten zorgen ze dat ICT net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan. Voor een vast bedrag per maand kan de klant elke dag rekenen op een solide, veilige en flexibele infrastructuur. 100.000+ mensen wereldwijd vertrouwen dagelijks op de zekerheid van Provide.

Het uitbesteden van ICT kan een spannende overgang zijn, maar door de Provide aanpak voelt dat niet zo. Bij Provide Managed Services geen poespas, maar slimme en werkbare oplossingen. Naadloos afgestemd op de behoeftes van de organisatie. Achter de schermen complex en vooruitstrevend, aan de voorkant vanzelfsprekend, eenvoudig en betrouwbaar. In onderstaande video legt een van de klanten van Provide, de IT Manager van Boal Systems, uit waarom men voor Provide heeft gekozen en hoe de samenwerking verloopt. Een prachtige klantreferentie op video!

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een referentievideo. Vooraf is een aantal onderwerpen afgestemd, zodat de geïnterviewde alvast kon nadenken over zijn antwoorden alvorens de video-opname zou plaatsvinden. Tevens hebben we toestemming gevraagd om wat shots te maken van de world-class productiefaciliteiten van Boal, zodat we deze beelden konden gebruiken voor b-roll teneinde de videoclip visueel te verrijken.

Boal is gevestigd in het Westland, waar ook veel eindgebruikers van hun innovatieve producten voor de kassenbouw te vinden zijn. Bij een van deze gebruikers hebben we wat beelden geschoten van het eindproduct. Leuk is dat de kijkers van de referentievideo zo ook een beeld krijgen van de producten en diensten van het bedrijf dat meewerkt aan de referentie op video. Het is als het ware een stukje promotie voor beide organisaties.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze testimonial video is gebruik gemaakt van drie Blackmagic Pocket Cinema Camera’s (1 x de 6K PRO en 2 x de 4K) voorzien van Meike Cine lenzen. Voor de driepuntsverlichting hebben we twee Godox VL300 led lampen (met softboxen) en een SL60W led lamp (hair light) ingezet. Het geluid hebben we opgenomen met een Rode Wireless Go mic en een Rode NTG4+ shotgun mic. De gimbal shots zijn gemaakt met de Moza Air 2S. Alle footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17.

Een extra uitdaging werd gevormd door het geluid uit de aangrenzende fabrieksruimte. Dit hebben we opgelost door het ophangen van enkele akoestische dekens en het gebruik van een speciale audio plug-in tijdens het video editing proces. Klik voor een korte versie van deze referentieclip op onderstaande video. Een langere versie is beschikbaar op de website van Provide.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Provide en hun managed services diensten onderstaande website:

www.provide.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een referentievideo of een ander video format laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.