Northsea Productions

Referentievideo voor Drieam opgeleverd

“We zijn altijd bereid om onze kennis en ervaring te delen met andere onderwijsinstellingen.”

 

Adriëne Geurts – Zadkine TCR

Over de opdrachtgever

Drieam is een EdTech scale-up, gepassioneerd voor het ontwikkelen en implementeren van software om de ultieme leerervaring met Canvas mogelijk te maken. Ze zijn met 40 jonge en toegewijde professionals die er constant naar streven om het leven van docenten, studenten en medewerkers over de hele wereld te verbeteren.

Drieam is de Canvas-leerplatform partner voor docenten wereldwijd. Ze helpen leerlingen hun volledige potentieel te bereiken door geweldige leerervaringen te creëren waar leerlingen van houden en die leerkrachten omarmen. Onderwijs kan aldus gedijen in een digitale wereld. Samenwerking en continue ontwikkeling vormen de kern van de bedrijfscultuur van Drieam. Ze bevorderen een gastvrije omgeving waar nieuwe ideeën worden aangemoedigd, verschillen worden omarmd en teamwork wordt gestimuleerd. Want alleen dan kan Drieam geweldige resultaten voor klanten creëren.

Opzet van de videoproductie

De wens van de opdrachtgever was om een referentieklant (Zadkine TCR) te laten vertellen wat de aanleiding was voor het project, hoe de klantreis met Drieam eruitzag, wat de resultaten zijn en hoe men de huidige samenwerking ervaart. Onderstaande referentievideo is hiervan het resultaat – met dank aan Zadkine!

Met behulp van onze mobiele pop-up studio hebben we een van de collegezalen van Zadkine in Rotterdam omgetoverd tot een professionele opnamelocatie. Vervolgens heeft Laure Peeters (project manager bij Drieam) Adriëne Geurts (business manager LMS bij Zadkine) bevraagd op haar ervaringen. Een en ander onder toeziend oog van Mart Senden (marketing manager bij Drieam).

Uit het tweegesprek hebben we de videoclip samengesteld. De footage is geschoten vanuit meerdere cameraposities en verrijkt met b-roll teneinde een visueel aantrekkelijk product op te kunnen leveren. Naast de hoofdvideo zijn er meerdere ‘snippets’ opgeleverd: korte trailer clips voor gebruik op de sociale media.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze testimonial video is gebruik gemaakt van een Sony A7S III en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we vier Godox VL300 led lampen (met softboxen) en twee SL60W led lampen (met barndoors) ingezet. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 dual wireless lavalier mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Drieam en hun innovatieve learning management software onderstaande website:

drieam.com/nl

Deze update delen

Video afspelen over Referentievideo Zadkine

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.