Northsea Productions

Referentievideo voor Objectif Lune opgeleverd

“Objectif lune helpt ons digtaal te innoveren, waardoor wij onze klanten beter kunnen helpen.”

 

Karla Bemelmans

Over de opdrachtgever

Objectif Lune is opgericht vanuit de wens om de communicatie met de klant te verbeteren door gebruik te maken van geavanceerde technologie en is uitgegroeid tot een leidend bedrijf op het gebied van compositie, automatisering van bedrijfsprocessen, multi-channel output en capture-oplossingen.

Zij leveren een flexibel platform voor het creëren en automatiseren van interactieve klantcommunicatie via print, web, e-mail en mobiel. Van kleine organisaties tot zakelijke klanten, de oplossingen van Objectif Lune schalen over het hele spectrum. Alle producten zijn ontworpen om eenvoudig, effectief en plezierig te zijn, terwijl ze open en flexibel zijn om klanten weer de controle te geven.

Objectif Lune is een wereldwijd bedrijf met lokale teams van zorgzame medewerkers, die er trots op zijn klanten te helpen bij het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd. De tevredenheid van klanten staat centraal bij alles wat ze doen.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een referentievideo in combinatie met een geschreven casestudy. Ronald Ostendorf, een ervaren tekstschrijver en eigenaar van het label #MensenMakenMerken, heeft zich vooraf verdiept in de referentieklant en aan de hand van gerichte vragen is een interessant gesprek op video ontstaan. Dit geeft een goed beeld van de betreffende organisatie, haar uitdagingen en welke rol hun leverancier Objectif Lune speelt in de toegevoegde waarde en continuïteit van het bedrijf.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze videoproductie is gebruik gemaakt van twee stuks Blackmagic Pocket Cinema Camera’s 4K (voorzien van Meike Cine lenzen) en een Sony A7S III (voorzien van Sony G-master lens). Voor de verlichting hebben we drie Godox VL300 led lampen (met softboxen) ingezet. Het geluid hebben we opgenomen met een Rode Wireless Go II mic en een Rode M5 matched pair condensor mics. Alle footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17, waarmee ook de color correction en color grading is gedaan. Alle b-roll in de drukkerij is opgenomen met behulp van een DJI Ronin RSC2 gimbal.

Dit is overigens een van de laatste projecten waarbij we de BMPCC 4K camera’s hebben ingezet. Inmiddels zijn we namelijk aan het migreren naar het Sony fullframe platform. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de grotere sensors en het gebruiksgemak van de onovertroffen autofocus functionaliteit van Sony Alpha camera’s. Meer details hierover in een separate update wanneer de migratie volledig is afgerond.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over Objectif Lune en hun innovatieve digital transformation software onderstaande video, of bezoek de website:

www.objectiflune.com

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email
Video afspelen over Referentievideo Upland Omniprint

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.