Northsea Productions

Recruitment video stichting Geriant opgeleverd

“De essentie van het werken bij Geriant is dat we het samen doen.”

 

Desirée Elzinga, HR Adviseur Geriant

Over de opdrachtgever

Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Zij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

Kerntaken van Geriant zijn diagnostiek, behandeling en casemanagement. Daarvoor zijn er vier teams actief die de hulpverlening bij mensen thuis voor hun rekening nemen. Deze teams werken nauw samen met de Geriant-kliniek, een screeningsafdeling van zestien bedden voor psychisch onderzoek en behandeling voor mensen met dementie. De teams die de hulpverlening bij mensen thuis bieden, bieden ook casemanagement bij bepaalde zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen en enkele kleine woonvormen voor mensen met dementie in de regio.

Geriant werkt in de regio’s Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland en West-Friesland en heeft vestigingen in Den Helder, Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn. Het gaat om de gemeenten Alkmaar, Bergen, Den Helder, Dijk en Waard, Drechterland, Enkhuizen, Heiloo, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Schagen, Stede Broec en Texel.

Opzet van de videoproductie

Gedurende vier dagdelen hebben diverse medewerkers van Geriant meegewerkt aan het opnemen van de vacaturevideo. Er zijn diverse video’s opgenomen over verschillende aspecten van het werken bij Geriant. Elke video behandelt een specifiek onderwerp zoals organisatiecultuur, inhoud van de werkzaamheden en het sollicitatieproces. De kijker krijgt een rondleiding door de organisatie, gaat mee op huisbezoek bij een cliënt en krijgt en passant een indruk van de werksfeer en wie eventueel zijn of haar nieuwe collega’s gaan worden. Daarnaast hebben we een aantal trailer clips gemaakt voor gebruik op de sociale media.

Elke shoot vond plaats op een andere locatie. Bijzonder leuk en uitdagend om te doen! Vooral omdat op elke plek weer snel een nieuwe opnameset opgebouwd moest worden. Steeds met een ander lichtplan en wisselende uitdagingen op het gebied van (achtergrond)geluid. Ondertussen was het ‘business as usual‘, met een komen en gaan van cliënten, die daarbij natuurlijk geen last mochten hebben van de video opnames.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit recruitment video project is gebruik gemaakt van een Sony FX3 en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we Godox VL300 led lampen (met softboxen) en Amaran F21x flexible led mats ingezet. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Voor de drone shot hebben we een DJI Mini 3 Pro gebruikt. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 dual wireless lavalier mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Geriant onderstaande website:

www.geriant.nl

Deze update delen

Video afspelen over afbeelding Esmee vacaturevideo Geriant

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.