Northsea Productions

Promotievideo Royal Baby Spa opgeleverd

“bij ons draait alles om quality time voor jou en je pasgeboren wondertje.”

 

Nazra Wagid Hosain – eigenaar Royal Baby Spa Amsterdam

Over de opdrachtgever

Royal Baby Spa Amsterdam biedt een uniek concept. De harmonie tussen plezier en gezondheid voor je baby kunt je terugvinden in het aanbod van Royal Baby Spa. Van floaten in een verwarmd baby jacuzzi tot aan een ontspannen babymassage. Allemaal voor een onvergetelijk moment tussen jou en je baby. Een bezoek aan Royal Baby Spa is niet alleen voor de baby een prettige ervaring, maar ook zeker voor de ouders/verzorgers een ware belevenis.

Het fijne gevoel van gewichtloos drijven in verwarmd en gezuiverd bronwater. De verticale houding stimuleert de baby -op een ander manier dan op het droge – de romp, de bekken en de benen te bewegen. De Shantala babymassage is een ontspannen, respect- en liefdevolle massage, waarbij de baby zelf aangeeft wat het nodig heeft. Het bevordert de gezondheid in positieve zin.  

De wereld is voor een baby een hele ontdekkingstocht. De informatie die binnenkomt via de zintuigen: horen, zien, voelen, ruiken en proeven moet de baby allemaal continue verwerken. Vaak wordt er niet bij stil gestaan hoe heftig dit allemaal is voor een baby. Daarom heeft Royal Baby Spa ervoor gekozen om maximaal vier baby’s per sessie te ontvangen. Per baby zijn er maximaal 2 volwassenen in de spa toegestaan. Wanneer klanten deze bijzondere ervaring met meerdere personen willen delen, dan kan men gebruik maken van een privé arrangement. 

De medewerksters van Royal Baby Spa hebben een hartstocht voor baby’s en hebben jarenlange ervaring in de kraamzorg, op een kinderopvang of hebben een pedagogische achtergrond. De spa heeft een luxe en warme uitstraling, waar veiligheid & hygiëne hoog in het vaandel staan. De drijfringen zijn BPA-vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. 

Opzet van de videoproductie

Voor ouders is het welzijn van hun kleintje de hoogste prioriteit. Voor de promotievideo van Royal Baby Spa was daarom het uitgangspunt dat potentiële klanten een goed beeld zouden krijgen wat een bezoek aan de spa precies inhoudt. Er bestond al een website met een geschreven uitleg. Maar het medium video biedt natuurlijk het voordeel dat je kunt laten zien hoe alles precies in zijn werk gaat. En ook hoe de baby’s op het floaten en de massages reageren.

Teneinde dit alles goed in beeld te kunnen brengen, hebben we een opnamesessie gepland met vrijwilligers. Deze ouders waren bereid om met hun baby langs te komen, zodat zowel het floaten als de massages gefilmd kon worden. Daarnaast hebben we een script opgesteld voor een voice-over, zodat de kijker van de video een relevante toelichting krijgt bij de videobeelden.

Behalve de hoofdvideo hebben we ook nog een video gemaakt voor op de Q&A pagina, alsmede een zestal trailer clips voor social media campagnes. Denk bijvoorbeeld aan een promo voor de Royal Baby Spa gift card, een videoclip om aanstaande ouders te stimuleren zich alvast aan te melden voor de nieuwsbrief en diverse promoclips voor speciale gelegenheden door het jaar heen (Sinterklaas, Vaderdag etc).

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit videoproject is gebruik gemaakt van een Sony FX3, een Sony ZV-E1 en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we Godox VL300 led lampen (met softboxen) en Amaran F21x flexible led mats ingezet. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Voor de drone shot hebben we een DJI Mini 3 Pro gebruikt. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 wireless lavalier mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Royal Baby Spa Amsterdam onderstaande website:

www.royalbabyspa.nl

Deze update delen

Video afspelen over Promotievideo Royal Baby Spa Amsterdam

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.