Northsea Productions

Muziekvideo's Hans Beijnes opgeleverd

“Als one man band of in een andere kleine bezetting sta ik garant voor een gezellige en sfeervolle avond gevuld met prachtige pop, blues, jazz en lounge muziek”

 

Hans Beijnes

Over de opdrachtgever

Al meer dan 25 jaar is Hans Beijnes als muzikant en zanger werkzaam in de entertainment wereld. Zijn ruime ervaring en zijn nimmer aflatend enthousiasme om met volle overgave prachtige muziek te spelen, maken van een feest een onvergetelijke avond of middag. Het repertoire bestaat uit sfeervolle lounge muziek, pop, rock, blues en jazz. Hans speelt het allemaal!

Afhankelijk van je wensen kun je met hem afstemmen welke muzieksoort geschikt is voor je receptie, event of andere bijeenkomst. Hans kan zich uitstekend verplaatsen in de klant en weet een goede balans te vinden tussen de muziek enerzijds en de overige activiteiten die plaatsvinden (zoals presentaties, recepties en onderling netwerken) anderzijds.

  • Geluidsniveau in overleg
  • Geen bemiddelingskosten
  • Direct persoonlijk contact met de muzikant
  • Breed repertoire
  • Duidelijke afspraken

Behalve live entertainer is Hans een bevlogen muziekleraar. Dus woon je in de buurt van Hoofddorp en wil je gitaarles nemen, dan kun je hiervoor ook contact met hem opnemen (zie de contactgegevens onderaan deze blog post).

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor opname van drie promotievideo’s in de sfeervolle setting van een gezellig restaurant in Hoofddorp. Samen met talentvolle zangeres Rosa – jawel: dochter van! – bracht Hans een aantal songs ten gehore en wisselde met Rosa af voor wat betreft lead zang en backing vocals. Overigens is Rosa zelf ook een begenadigd gitariste. Voor een impressie zie onderstaande video.

Vanwege de coronamaatregelen ten tijde van deze video shoot was het helaas niet mogelijk om publiek toe te laten. Normaal gesproken is Hans gewend om enthousiaste reacties uit de zaal te krijgen, zoals applaus en mensen die uit volle borst meezingen. Hopelijk kunnen we dit in de nabije toekomst ook nog eens op video vastleggen – wanneer de cultuursector weer gewoon open is.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze muziekvideo’s is gebruik gemaakt van twee stuks Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en twee stuks Sony A7S III camera’s op iFootage motorized sliders. Voor de verlichting hebben we een Godox VL300 led lamp (met Aputure Lantern softbox) en twee Godox SL60W led lamp (met barn doors en grids) ingezet. Het geluid heeft Hans zelf opgenomen en gemixt met behulp van een digitaal mengpaneel voorzien van meersporen recorder. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor het boeken van Hans Beijnes kun je contact met hem opnemen via zijn GSM 06-15111266. Of bezoek zijn website voor meer informatie over onder meer het repertoire:

www.hansbeijnes.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een muziekvideo of een andere mooie video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.