Northsea Productions

Klantreisvideo voor Tulipsoft opgeleverd

“De samenwerking met Tulipsoft voelt heel vertrouwd. Alsof ik met een paar fijne collega's samenwerk.”

 

Laura van Zonsbeek

Over de opdrachtgever

Met meer dan tien jaar praktijkervaring is Tulipsoft een vertrouwde partner in het realiseren én onderhouden van maatwerk software, zoals websites, bedrijfsapplicaties, klantportalen en datakoppelingen. Innoveren en écht bijdragen aan het succes van onze klanten, daar worden zij gelukkig van. Ze vormen samen met de klant één team en knokken gezamenlijk voor mooie resultaten.

Tulipsoft bestaat uit een hecht team van specialisten. Om flexibel te kunnen schalen, werken ze nauw samen met andere professionals in de digitale sector. Denk bijvoorbeeld aan tekstschrijvers, SEO-specialisten, maar ook andere designers en ontwikkelaars. Door merendeels ervaren specialisten in dienst te hebben, garanderen zij dat er altijd iemand met minimaal 7 jaar praktijkervaring aan een project werkt.

Tulipsoft is een service delivery partner van Progress, het moederbedrijf achter Sitefinity CMS. Het op dit CMS gerealiseerde portaal biedt beleggers van het Noord Nederlands Effecten Kantoor (NNEK) de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier inzage te krijgen in de groei van hun vermogen. Daarnaast wordt de gebruiker in staat gesteld om zelf relevante zaken te regelen, zoals het wijzigen van gegevens en het bijstorten op de beleggingsrekening. Tevens worden zij aan de hand van toekomstige waardebepalingen geïnformeerd over de kans op het behalen van het beleggingsdoel. Een en ander draagt actief bij aan de digitale transformatie van de organisatie, het verhogen van de omzet en kostenbesparing op supportvragen.

Opzet van de videoproductie

De wens van de opdrachtgever was om een referentieklant te laten vertellen wat de aanleiding was voor het project, hoe de klantreis met Tulipsoft eruitzag, wat de resultaten zijn en hoe men de huidige samenwerking ervaart. Een en ander zowel in videovorm als in geschreven tekst. Onderstaande klantreisvideo is hiervan het resultaat – met dank aan NNEK!

Met behulp van onze mobiele pop-up studio hebben we het mooie kantoor van NNEK in Amsterdam-Zuid omgetoverd tot een professionele opnamelocatie. Vervolgens heeft onze businesspartner Ronald Ostendorf (MensenMakenMerken) marketing manager Laura van Zonsbeek bevraagd op haar ervaringen met Tulipsoft – zowel vóór, tijdens als na het project. Uit haar antwoorden hebben we de uiteindelijke referentievideo samegesteld, waarbij we de vragen weggelaten hebben. De video is geschoten vanuit meerdere cameraposities en verrijkt met b-roll, teneinde een visueel aantrekkelijk product op te kunnen leveren. Naast de hoofdvideo zijn er meerdere ‘snippets’ opgeleverd: korte trailer clips voor gebruik op de sociale media.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze testimonial video is gebruik gemaakt van een Sony A7S III en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we twee Godox VL300 led lampen (met softboxen) en een SL60W led lamp (hair light) ingezet. De shots buiten zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Het geluid hebben we opgenomen met een Rode Wireless Go II mic en een Rode NTG4+ shotgun mic. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Tulipsoft en hun innovatieve, betaalbare bedrijfsoplossingen onderstaande website:

tulipsoft.nl

Deze update delen

Video afspelen over Tulipsoft NNEK referentievideo

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.