Northsea Productions

evenementvideo onexillium gemaakt

“Mailen en meetings hebben natuurlijk hun nut. Maar overload schaadt innovatie en creativiteit. En die overload is een kwestie van cultuur en technologie.”

 

Jo van Onsem, CEO OneXillium

Over de opdrachtgever

OneXillium is expert op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. Ze bieden een brede dienstverlening met korte communicatielijnen. Dat biedt hun klanten wendbaarheid en flexibiliteit.  OneXillium zet de klant centraal onder het motto ‘building delight’. Dat houdt in de eerste plaats in het overtreffen van klantenverwachtingen en daarnaast het meebouwen aan het werkplezier van de medewerkers en van klanten.

Het Enterprise Information Management (EIM) platform van OneXillium zorgt ervoor dat gegevens worden beheerd gedurende de levenscyclus en dat deze toegankelijk zijn voor de juiste bedrijfsprocessen. Het is een optimaal toegankelijke en veilige cloud oplossing voor informatie. Documenten staan veilig opgeslagen op centraal beheerde en goed beveiligde servers. Gewoon in een Nederlands datacenter, want dat is wel zo vertrouwd.

Opzet van de videoproductie

Work hard, play hard is een adagium dat zeker ook geldt bij OneXillium. In mei organiseerde zij daarom hun Leaders on the Greens golf event. ’s Ochtends werden klanten geïnformeerd over recente ontwikkelingen op IT-vlak. Ook was er een presentatie van tech guru Martijn Aslander over ‘digitale fitheid’. ’s Middags konden beginnende golfers deelnemen aan golf clinics. En voor de ervaren golfers was er een toernooi georganiseerd, waarbij men het op de voorlaatste hole kon opnemen tegen golf professional Robert-Jan Derksen: beat the pro!

Wens van OneXillium was om deze mooie dag vast te leggen middels een event video. De klanten waren geïnformeerd dat er opnames plaats zouden vinden en uiteraard kon men aangeven als men liever niet op video wilde verschijnen. Gelukkig vond iedereen het prima om gefilmd te worden en onderstaande evenementvideo is het resultaat.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit video project is gebruik gemaakt van een Sony FX3 fullframe camera. De drone beelden zijn gemaakt met een DJI Mini 3 Pro. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18. De gebruikte muziek voor onder de videoclip komt van Audiio.

Bijzondere uitdaging was het filmen tijdens de hevige regenbuien die halverwege de middag over de deelnemers uitgestort werden. Tijdens deze regenval kon de cameraman gelukkig schuilen onder de tent op hole 17, die daar speciaal was neergezet om golf pro Robert-Jan te beschermen tegen de elementen. Speciale dank gaat uit naar Bart Homan, sales & marketing manager van Golfsociëteit De Lage Vuursche, die geholpen heeft om de logistiek rond de opnames in goede banen te leiden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over OneXillium of Golfsociëteit De Lage Vuursche onderstaande websites:

www.onexillium.nl

www.golflagevuursche.nl

Deze update delen

Video afspelen over Evenementvideo OneXillium golf toernooi

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.