Northsea Productions

Evenementvideo 375 jaar Paardenburg opgeleverd

“Er is in de laatste 20 jaar ontzettend veel gebeurd in de onwikkeling van de horeca. Maar Paardenburg zit hier al 375 jaar. Wij blijven staan waar we voor staan.”

 

Gijs Numan, eigenaar Brasserie Paardenburg

Over de opdrachtgever

Het was 1647 toen de houten boerderij uit 1594 werd geamoveerd en als een van de eerste opstallen in de zogenaamde “Buurt Over Ouderkerk” hier aan de Amstel in gebruik werd genomen als uitspanning onder de naam ‘Paardenburg’.  In 1693 werd het optrekje gekocht door Pieter Meffert die er grootse plannen mee had. Vanwege het steeds drukker geworden transport per koets, kar, schip en paard langs de Amstel, mikte hij op de verdere ontwikkeling van deze locatie. Een schot in de roos, zo blijkt. In 1702 was hij in staat het huidige stenen pand te laten bouwen en gaf het de officiële functie van “Herberg”. Het was het begin van de rijke geschiedenis van een van Nederlands mooiste en beroemdste horecabedrijven waar door de eeuwen heen nog vele uitbaters zouden volgen.  

Na een stevige verbouwing is Paardenburg begin 2019 heropend door de nieuwe eigenaar Gijs Numan. Met een Parijse serre, een imposante bar en het terugbrengen van de schilderijen in de originele J.C. Braakensiekzaal is Paardenburg weer klaar voor de toekomst. De keuken is klassiek Frans met topkwaliteit brasseriegerechten. Het team is hecht en gepassioneerd en gaat iedere dag voor het beste. De wijnkaart en -kelder zijn, met de grote hoeveelheid klassiekers uit vele topjaren, een van de meest uitgebreide van Nederland.

Bij Paardenburg kun je een uitgebreid programma samenstellen. De zalen zijn uitermate geschikt voor presentaties voor kleinere en grotere groepen. Door de verschillende ruimtes kan Paardenburg door de dag heen allerlei soorten settings faciliteren. De tuin geeft hier een landelijke sfeer aan en biedt de gelegenheid voor een uniek samenspel tussen in- en ontspanning.

Gastvrijheid zit bij Paardenburg in het bloed. Men is super gedreven om de service, hapjes en drankjes net even dat extra’s te geven wat een gezelschap nodig heeft. Wil je de dag afsluiten met een goede borrel, een mooi diner, een knallend feest of zelfs een heus culinair festival? Voor Paardenburg is niks te gek en ze denken graag met je mee om te zorgen dat je deze dag nooit meer zal vergeten!

Opzet van de videoproductie

De wens van de opdrachtgever was om het event ter ere van het 375-jarig bestaan vast te laten leggen. Een en ander zowel in videovorm als door middel van fotografie. Onderstaande evenementvideo is hiervan het resultaat. Met dank aan alle enthousiaste medewerkers en aanwezige gasten van Paardenburg. De foto’s voor de persmap zijn ook door ons opgeleverd.

Het event vond plaats in alle ruimtes. Dat wil zeggen in de brasserie, de vergaderzalen en de feestzaal in de tuin. Min of meer gelijktijdig vonden er borrels, diners, speeches en optredens plaats. Daarnaast was er een fantastische wijnproeverij met vermaarde Nederlandse sommeliers. Dit zorgde ervoor dat we feitelijk overal tegelijk aanwezig moesten zijn om opnames te maken. Heel dynamisch en ontzettend leuk om te doen. Naast de hoofdvideo zijn er meerdere ‘snippets’ opgeleverd: korte trailer clips voor gebruik op de sociale media. Bijvoorbeeld om het speciale Jubileummenu te promoten (met de symbolische prijs van € 37,50, verwijzend naar 375 jaar Paardenburg).

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze event film is gebruik gemaakt van Sony A7S III en Sony A7 IV fullframe camera’s. We hebben geen lampen ingezet, omdat we de geweldige sfeer en de mooie verlichting in de ruimtes niet wilden beïnvloeden met studiolampen. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Het geluid hebben we opgenomen met een Sony UWP-D27 wireless mic systeem en een Sennheiser MD46 reporter mic in combinatie met een Sound Devices MixPre 10 II audio recorder. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Paardenburg en hun uitgebreide mogelijkheden (zowel zakelijk als privé) onderstaande website:

paardenburg.nl

Deze update delen

Video afspelen over Evenementvideo Paardenburg

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.