Northsea Productions

Video case study Enterprise information management opgeleverd

“Wat ik bedrijven die met Enterprise Information Management aan de slag gaan zou willen meegeven, is dat je gebruikers er zoveel mogelijk bij betrekt.”

 

Jeroen de Jong

Over de opdrachtgever

OneXillium is expert op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. Ze bieden een brede dienstverlening met korte communicatielijnen. Dat biedt hun klanten wendbaarheid en flexibiliteit.  OneXillium zet de klant centraal onder het motto ‘building delight’. Dat houdt in de eerste plaats in het overtreffen van klantenverwachtingen en daarnaast het meebouwen aan het werkplezier van de medewerkers en van klanten.

Het Enterprise Information Management (EIM) platform van OneXillium zorgt ervoor dat gegevens worden beheerd gedurende de levenscyclus en dat deze toegankelijk zijn voor de juiste bedrijfsprocessen. Het is een optimaal toegankelijke en veilige cloud oplossing voor informatie. Documenten staan veilig opgeslagen op centraal beheerde en goed beveiligde servers. Gewoon in een Nederlands datacenter, want dat is wel zo vertrouwd.

Bewaarplicht, bewaartermijnen en verwijderverzoeken – zomaar wat voorbeelden van wet- en regelgeving rondom het (digitaal) archiveren van documenten. Door gebruik te maken van het EIM-platform zorg je dat jouw archief voldoet en meegroeit om te blijven voldoen aan de geldende regelgeving. Kritieke documenten kun je met een gerust hart toevertrouwen aan het digitale archief in de cloud. Het datacenter heeft de classificatie TIER3; dat is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Bekroond met de certificaten ISO27001, ISO9001 en ISO14001 is de kwaliteit van veiligheid en milieumanagement gegarandeerd.

Een van de tevreden gebruikers van de EIM-oplossing van OneXillium is het gerenommeerde bedrijf Carbogen Amcis, een producent van grondstoffen voor medicijnen in Veenendaal. In onderstaande video vertelt Chief Security Officer Jeroen de Jong hoe de samenwerking met OneXillium verloopt, wat dit concreet oplevert en geeft hij enkele tips aan bedrijven die een EIM-project overwegen.

Opzet van de videoproductie

De wens van de opdrachtgever was om een referentieklant te laten vertellen wat de aanleiding was voor het project, hoe de klantreis met OneXillium eruitzag, wat de resultaten zijn en hoe men de huidige samenwerking ervaart. Een en ander zowel in videovorm als in geschreven tekst. Onderstaande case study video is hiervan het resultaat – met dank aan Jeroen de Jong!

Met behulp van onze mobiele pop-up studio hebben we het kantoor van Carbogen Amcis, dat gevestigd is in een voormalig woonhuis naast de fabriek in Veenendaal, omgetoverd tot een professionele opnamelocatie. Vervolgens heeft onze businesspartner Ronald Ostendorf (MensenMakenMerken) Jeroen bevraagd op zijn ervaringen met OneXillium en hun EIM-platform – zowel vóór, tijdens als na het project. Uit de antwoorden hebben we onderstaande case study op video samengesteld, waarbij we de vragen weggelaten hebben. De video is geschoten vanuit meerdere cameraposities en verrijkt met b-roll (drone shots en shots van de fabriek), teneinde een visueel aantrekkelijk product op te kunnen leveren. Naast de hoofdvideo zijn er meerdere ‘snippets’ opgeleverd: korte trailer clips voor gebruik op de sociale media.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze bedrijfsfilm is gebruik gemaakt van een Sony A7S III en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we twee Godox VL300 led lampen (met softboxen) ingezet. De shots van de fabriek zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal en een DJI Mini 3 Pro drone. Het geluid hebben we opgenomen met een Sony UWP-D27 wireless mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over OneXillium en hun EIM-oplossingen onderstaande website:

onexillium.nl

Deze update delen

Video afspelen over Video case study Carbogen Amcis

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.