Northsea Productions

kennismakingsaanbieding voorjaar 2023

kennismakingsaanbieding voor nieuwe klanten: 25% korting

 

Lees hieronder meer over deze spectaculaire actie!

Over deze aanbieding

Gedurende het tweede kwartaal van 2023 hebben wij speciaal voor nieuwe klanten een spectaculaire kennismakingsaanbieding: 25% korting op je eerste videoproject! Wanneer je besluit om voor de eerste keer een video door Northsea Productions te laten maken, ontvang je deze korting over het gehele offertebedrag. Dat wil zeggen over de preproductie-, productie- en postproductiekosten én over de apparatuur- en eventuele reiskosten.

Dit betekent een flinke besparing, waardoor de return on investment (ROI) op je videomarketing nóg groter wordt. Video heeft sowieso al de beste ROI van alle vormen van digitale content. Het heeft het grootste bereik in je doelgroep en levert het meeste traffic, leads en conversies op. Wil je hier meer over weten, bekijk dan het artikel over de ROI van video op onze FAQ pagina.

Deelnemende video formats 

Alle typen video die wij maken komen in aanmerking voor deze actie. Je vindt ze onder het kopje VIDEO in het menu bovenaan de pagina. Videopakketten zijn uitgesloten van deze actie, omdat ze meestal in abonnementsvorm worden afgenomen of over een langere periode verspreid geproduceerd worden. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan sturen wij je graag een scherpe offerte op maat.

Spelregels

Deze aanbieding is voor nieuwe klanten in Nederland. Je kunt de korting reserveren door het aanvragen van een coupon. Dat kan op deze landingspagina. Per klant wordt maximaal één coupon verstrekt. De coupon is geldig tot 30 juni 2023. Facturering van het project vindt plaats na oplevering, tenzij het videoproject niet in de actieperiode gepland kan worden. In dat geval dient de betaling uiterlijk 30 juni 2023 gedaan te worden om van de korting te kunnen profiteren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan contact met ons op. Om je korting te reserveren kun je hier de coupon aanvragen.

Deze aanbieding delen

Kennismakingsaanbieding

Vraag de coupon aan en bespaar 25% op je eerste videoproject!

Kennismakingsaanbieding Northsea Productions

ONTVANG 25% KORTING OP JE EERSTE VIDEO

Slechts 1 per klant | Geldig tot 30.09.2023 | Te gebruiken voor alle video’s

Video-as-a-Service Northsea Productions

Effective video made easy.

Wij maken video content waarmee jij je doelen bereikt. Voor alle fasen in de klantreis en geschikt voor alle media formats.

vanaf € 999 ex btw

1.325

vanaf € 499 ex btw

675

vanaf € 699 ex btw

925

vanaf € 169 ex btw

225

Ontdek de kracht van video voor jouw bedrijf

Mensen houden van video

Meer dan 80% van het internet verkeer bestaat uit video content.

Video converteert beter

Video content combineert inhoud en emotie en zet aan tot actie.

Overal kun je video afspelen

Video's werken net zo goed op mobile devices als op een monitor.

Video vergroot interactie

Delen en liken van video's is leuk en eenvoudig via social media.

Milouna
Milouna
16/04/2023
High quality of work, creative, fast and a really nice person to work with. Would recommend it definitely when you need inspiring videos!
Rob Stolzenbach
Rob Stolzenbach
24/03/2023
Een prettige zakelijke partner die een mooie combinatie weet te vinden tussen creativiteit, demand generation èn het verhaal!
Ben Wolters
Ben Wolters
21/03/2023
Samen gewerkt met Northsea Productions aan meerdere projecten binnen de Vrije Universiteit Amsterdam. Als zeer prettig ervaren. Een echte professional die graag een stapje extra zet.
D.A. Besteman
D.A. Besteman
20/03/2023
Kundig filmer met veel ervaring en goede apparatuur. Plezierig om mee samen te werken. Altijd volgens afspraak en voor een eerlijk tarief. Op de universiteit waar ik werk als videomaker vragen wij hem vaak om ons eigen team te ondersteunen of om zelfstandig producties te draaien. Het resultaat is altijd van hoge kwaliteit en hij maakt vaak net die extra meters die zorgen dat de opdrachtgevers zeer tevreden zijn.
Jaap van Baar
Jaap van Baar
20/03/2023
Northsea Productions heeft voor WiQhit een aantal bedrijfsvideo's geproduceerd, waar wij erg trots op zijn. Niet alleen zijn de video's professioneel geschoten, maar ook strak ge-edit. Mede door de uitstekende voorbereiding kon Northsea Productions de juiste informatie naar boven halen, die de video's inhoudelijk sterk maar toch compact maakt.
Saskia van Ooijen
Saskia van Ooijen
18/03/2023
Remco is een zeer goede en geduldige cameraman. Hij weet echt alle technische video- en audio problemen op te lossen. Heel fijn om mee samen te werken.
Andre Wiringa
Andre Wiringa
18/03/2023
Working with Remco was very cool. Driven by passion, very professional and not looking at the clock. Great equipment and eye for detail! Super pro-active in his approach, fast and high quality videos as final result. I am a fan!!
RadissonBremen
RadissonBremen
28/02/2023
Excellent service! Fast service! Attention to detail! If you want a great result, you should hire this company!
Max Ohlenschlager
Max Ohlenschlager
15/11/2021
Voor mijn trainingsbureau Mentor Max wilde ik een bedrijfsvideo maken. Het was heel fijn werken met Remco, zowel tijdens als ná de opnames. Tijdens de opnames is hij relaxed en kan hij zich goed aanpassen aan de locatie. Dat maakt dat ik me op mijn gemak voelde en goed uit mijn woorden kwam. Na de opnames stond hij open voor mijn feedback op conceptversies. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat er echt sprake was van een samenwerking. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat!
Tracey van Eijk
Tracey van Eijk
10/09/2021
Remco Noordsij heeft gedurende de opnamedagen van het (speel)filmproject 'In de Schaduw van Weleer' het geluid voor zijn rekening genomen. We kijken met plezier terug naar de draaidagen waar Remxp in onze aanwezigheid was. Buiten dat Remco zich zeer kundig en professioneel heeft getoond, was zeer fijne persoonlijkheid en paste hij zich feilloos aan binnen ons team, zowel binnen cast als crew. Daarom raden wij hem als productieteam van harte aan en zullen wij geen moment twijfelen om hem voor een volgend project te vragen. Kortom: een aanwinst voor heel de productie.

Profiteer van de kracht van video, vraag nu de kortingscoupon aan!

Ontvang 25% korting op je eerste video productie

Vul hieronder je e-mailadres in om je kortingscoupon te ontvangen!

Northsea Productions - 2023

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.