Northsea Productions

Pakketten

Video-as-a-Service

Je eigen vaste videograaf in huis voor een of meer dagdelen per maand

Videopakket 'Video-as-a-Service'

Meer dan 80% van het internetverkeer bestaat uit video content. Mensen houden van video. Video werkt overal en op alle devices. Video vergroot interactie. En video converteert beter dan alle andere vormen van online content. Echter, de meeste websites bestaan voor het overgrote deel nog slechts uit geschreven tekst. Een gemiste kans!

Wanneer jij (net als wij) gelooft in de kracht van video, dan kom je wellicht tot de conclusie dat er meer nodig is dan het eenmalig laten maken van enkele video’s. Eigenlijk heb je behoefte om er duurzaam mee aan de slag te gaan. In dat geval is het aannemen van een eigen videograaf natuurlijk een serieuze optie.

Maar waar vind je zo’n medewerker? Heeft deze de benodigde kennis op de vlakken van preproductie, productie en postproductie? En hoe zit het eigenlijk met camera’s, licht- en geluidsapparatuur? Ga je die zelf aanschaffen? Huren? Of ga je met een smartphone aan de slag, met het risico dat het resultaat niet aan de kwaliteitseisen voldoet?

Voor bedrijven die serieus met het medium video aan de slag willen maar niet alles zelf willen of kunnen doen, bieden wij het pakket ‘Video-as-a-Service’. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Je eigen vaste parttime videograaf
  • Voor een of meer dagdelen per maand
  • Inclusief alle benodigde apparatuur
  • Uitgebreide kennis en ervaring
  • Alle video formats beschikbaar
  • Geschikt voor alle media platforms
  • Werkt samen met je vaste team
  • Houdt de resultaten bij
  • Scherp tarief, geen onvoorziene kosten

Mocht je in de toekomst besluiten om een vaste videograaf in dienst te nemen, dan kan deze persoon verder bouwen op de ervaring en ‘videocultuur’ die met behulp van ‘Video-as-a-Service’ is opgedaan.

Een aantrekkelijke optie voor wie structureel met video aan de slag wil gaan

Video-as-a-Service biedt alle voordelen van een eigen videograaf in een flexibele vorm

Video-as-a-Service omvat alle video formats

Met deze service kunnen wij alle behoeften met betrekking tot video content voor je website en sociale media campagnes afdekken. Van eenvoudige productvideo’s tot en met geavanceerde, interactieve livestreaming videoprojecten. Maar dat wil niet zeggen dat we deze ook allemaal gaan inzetten. We starten met het inventariseren van jouw organisatiedoelen en komen dan met een planning op maat. En wanneer je nog aan het begin staat van je videoreis, dan adviseren we je wat het ‘laaghangende fruit’ is waar jij mee kunt beginnen om snel resultaten te boeken en je investering snel rendabel te maken.

Continuïteit: de sleutel tot succes

Voor videomarketing geldt hetzelfde als voor alle andere vormen van (online en offline) marketing: het is een continu proces van experimenteren, leren en evalueren. Afhankelijk van jouw doelgroep, de kernboodschap, gewenste tone-of-voice etc. zullen bepaalde formats beter werken of sneller tot de gewenste resultaten leiden. Het grote voordeel van Vidoe-as-a-Service is dat we dit over een langere periode met elkaar kunnen doen. Hierdoor profiteren we van leereffecten en kunnen we elkaar versterken.

“Unless the content producer is embedded in your company, it is very difficult to accurately reflect your brand, your story, and your subject matter expertise.”

 

Marcus Sheridan – They ASK, You ANSWER

Een geïntegreerde aanpak

Pakketvoordeel

Natuurlijk is het mogelijk om voor alle inhoudsonderwerpen separaat video’s te laten maken. Maar hier kleven meerdere nadelen aan. Ten eerste is het veel minder efficiënt. Een relatief grote kostenpost in een videoproject is namelijk het opbouwen  van een mobiele studio met professionele video-, licht- en geluidsapparatuur. Hetzelfde geldt min of meer voor het toewijzen van jouw interne resources aan het project. Wanneer bepaalde specialisten of functionarissen toch al een bijdrage gaan leveren, is het bijzonder handig wanneer ze in één moeite door meerdere onderwerpen kunnen afhandelen. Daarnaast is zo dat – wanneer wij van tevoren weten op welke dagdelen wij voor je aan de slag moeten – onze planning een stuk eenvoudiger (en dus goedkoper) wordt. Hierdoor kunnen wij jou een scherp tarief bieden, waardoor ‘Video-as-a-Service’ aanzienlijk voordeliger is dan het afnemen van losse videoprojecten (bij ons of een andere aanbieder).

01

Preproductie

We helpen je meetbare doelen te bepalen, maken samen met jou een script en bereiden de video shoot voor.

02

Productie

We komen bij je langs met onze camera’s, verlichting en geluidsapparatuur en we nemen alle video content op.

03

Postproductie

Met professionele video editing software bewerken we het materiaal en leveren prachtige video’s op.

Wil jij 'video-as-a-service' of een professionele video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek en een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.