Northsea Productions

Pakketten

Video-as-a-Service

VIdeo-as-a-Service

Waarom?

Kenmerken ‘Video-as-a-Service’

Wanneer jij (net als wij) gelooft in de kracht van video, dan kom je wellicht tot de conclusie dat er meer nodig is dan het eenmalig laten maken van enkele video’s. Eigenlijk heb je behoefte om er duurzaam mee aan de slag te gaan. In dat geval is het aannemen van een eigen videograaf natuurlijk een serieuze optie.

Maar waar vind je zo’n medewerker? Heeft deze benodigde kennis op vlakken van preproductie, productie en postproductie? En hoe zit het eigenlijk met camera’s, lenzen, licht- en geluidsapparatuur? Ga je dat allemaal zelf aanschaffen? Huren? Of ga je met een smartphone filmen, met het risico dat het resultaat niet aan de kwaliteitseisen voldoet?

Flexibel en betaalbaar

Voor bedrijven die structureel willen profiteren van de voordelen van video maar niet alles zelf willen of kunnen doen, bieden wij het pakket ‘Video-as-a-Service’. Voor een vast bedrag per maand krijg je alle video content die je nodig hebt voor een succesvolle executie van je content marketing strategie. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Je eigen vaste parttime videograaf
 • Voor een of meer dagdelen per maand
 • Inclusief alle benodigde apparatuur
 • Uitgebreide kennis en ervaring
 • Alle video formats beschikbaar
 • Geschikt voor alle media platforms
 • Werkt samen met je vaste team
 • Houdt de resultaten bij
 • Scherp tarief, geen onvoorziene kosten


Mocht je in de toekomst besluiten om een vaste videograaf in dienst te nemen, dan kan hij of zij verder bouwen op de ervaring die met behulp van ‘Video-as-a-Service’ is opgedaan. En heeft die persoon hulp of apparatuur nodig, dan springen we graag bij. Wij zijn flexibel, resultaatgericht en helpen jou graag om je doelen te bereiken!

Een aantrekkelijke optie voor wie structureel met video aan de slag wil gaan

Met Video-as-a-Service bereik je je doelen

Video-as-a-Service omvat alle video formats

Met deze service kunnen wij alle behoeften met betrekking tot video content voor je website en sociale media campagnes afdekken. Van eenvoudige productvideo’s tot en met geavanceerde, interactieve livestreaming videoprojecten. Maar dat wil niet zeggen dat we deze ook allemaal gaan inzetten. We starten met het inventariseren van jouw organisatiedoelen en komen dan met een planning op maat. En wanneer je nog aan het begin staat van je videoreis, dan adviseren we je wat het ‘laaghangende fruit’ is waar jij mee kunt beginnen om snel resultaten te boeken en je investering snel rendabel te maken.

Continuïteit: de sleutel tot succes

Voor videomarketing geldt hetzelfde als voor alle andere vormen van (online en offline) marketing: het is een continu proces van experimenteren, leren en evalueren. Afhankelijk van jouw doelgroep, de kernboodschap, gewenste tone-of-voice etc. zullen bepaalde formats beter werken of sneller tot de gewenste resultaten leiden. Het grote voordeel van Vidoe-as-a-Service is dat we dit over een langere periode met elkaar kunnen doen. Hierdoor profiteren we van leereffecten en kunnen we elkaar versterken.

“Unless the content producer is embedded in your company, it is very difficult to accurately reflect your brand, your story, and your subject matter expertise.”

 

Marcus Sheridan – They ASK, You ANSWER

Video-as-a-Service

Wat kost het?

Kostencomponenten

Natuurlijk is het mogelijk om voor al je video projecten separaat offertes aan te vragen. Maar hier kleven meerdere nadelen aan. Ten eerste is het veel minder efficiënt om elke keer weer apart een opname te houden. Een relatief grote kostenpost in een videoproject is namelijk het opbouwen van een studio met professionele video-, licht- en geluidsapparatuur.

Hetzelfde geldt in feite voor het toewijzen van jouw interne resources aan het project. Wanneer bepaalde specialisten of functionarissen toch al een bijdrage gaan leveren, is het bijzonder handig wanneer ze in één moeite door meerdere onderwerpen kunnen afhandelen.

Daarnaast is zo dat, wanneer wij van tevoren weten op welke dagdelen wij voor je aan de slag moeten, onze planning een stuk eenvoudiger (en dus goedkoper) wordt. Hierdoor kunnen wij jou een scherp tarief bieden, waardoor ‘Video-as-a-Service’ aanzienlijk voordeliger is dan het afnemen van losse videoprojecten (bij ons of een andere aanbieder).

De totale prijs voor het laten maken van een losse video bestaat in principe uit drie componenten:

 1. Kosten voor preproductie
 2. Kosten voor productie
 3. Kosten voor postproductie

Voor preproductie rekenen we € 50 per uur. Als output van deze fase ontvang je een document met de belangrijkste doelen en uitgangspunten van het project. En een videoscript op basis waarvan de opnames plaats zullen vinden.

De belangrijkste variabelen in de productiefase zijn het aantal opnamelocaties en de tijd die met de opnames gemoeid is. Ons tarief voor videoproductie bedraagt € 340 per dagdeel (van 4 uur). Daarnaast rekenen we nog wat kosten voor het gebruik van onze professionele camera’s, licht- en geluidsapparatuur en wat reiskosten.

In de preproductie fase bewerken we het geschoten materiaal met behulp van professionele editing software tot kant en klare video content – gereed om te plaatsen op alle gewenste media platformen (website, nieuwsbrief, sociale media). Dit doen we in jouw huisstijl. Het editen kost € 50 per uur.

Vaste prijs per maand

Onze Video-as-a-Service propositie maakt al deze berekeningen overbodig. We spreken gewoon een vaste prijs af en leveren elke maand de video formats op die je nodig hebt voor een succesvolle content marketingstrategie. Al beschikbaar vanaf € 495 per maand (ex btw).

Last but not least stellen we samen met jou kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen op, houden resultaten bij en rapporteren je hierover.

Stap 1

Preproductie

We helpen je meetbare doelen te bepalen, maken samen met jou een script en bereiden de video shoot voor.

Stap 2

Productie

We komen bij je langs met onze camera’s, verlichting en geluidsapparatuur en we nemen alle video content op.

Stap 3

Postproductie

Met professionele video editing software bewerken we het materiaal en leveren prachtige video’s op.

Vraag een offerte aan

Ontdek de kracht van video en maak kennis met Northsea Productions - Effective Video Made Easy!
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.