Northsea Productions

Video jubileum IPknowledge opgeleverd

“Onze droom die in 2017 begon is uitgekomen. we wilden een vernieuwend internationaal opererend telecombedrijf zijn. in 2022 is dat realiteit.”

 

Steven de Graaf, CEO

Over de opdrachtgever

IPknowledge is opgericht in 2004 met een missie om het leven van IT-managers te vereenvoudigen en hen te helpen de benodigde beschikbaarheid en prestaties uit hun Wide Area Network infrastructuur te halen. Al meer dan 15 jaar implementeren en onderhouden zij WAN-Optimalisatie en Performance visibility (monitoring) oplossingen. Ze hebben een lange staat van dienst in het verbeteren van applicatie prestaties voor multinationale ondernemingen. Begin 2016 was IPknowledge een van de eersten in Nederland die succesvolle SD-WAN implementaties heeft opgeleverd.

Na de overname van SD1 Networks in 2018 werd IPknowledge ’s werelds eerste Cloud-Native Virtual Network Operator (VNO). Sindsdien heeft IPknowledge zich gespecialiseerd in het ontwerp, leveren, bewaken en ondersteunen van veilige SD WAN’s, met focus op levering en beheer van lokale Internet lijnen, wereldwijd. In onderstaande video blikken de oprichters Steven de Graaf (CEO) en Bert-Jan Kamp terug op het afgelopen 5 jaar, inclusief hun dromen en behaalde successen. Tevens kijken zij vooruit naar de toekomst en delen hun visie op de markt voor networking.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van twee separate video interviews. Vooraf is een aantal onderwerpen afgestemd, zodat de geïnterviewden alvast konden nadenken over de antwoorden alvorens de video-opnames zouden plaatsvinden. In postproductie zijn beide interviews samengebracht in één videoproductie, waarbij alle antwoorden met elkaar gecombineerd zijn tot een logisch en coherent verhaal.

Teneinde in alle rust gebruik te kunnen maken van een centrale ruimte op het hoofdkantoor van IPknowledge, hebben we onze mobiele pop-up studio met professionele video-, licht- en geluidsapparatuur na werktijd opgebouwd. Nadat de hele crew zich tegoed had gedaan aan een voedzame pizza-maaltijd, zijn we begonnen met de video interviews – gemodereerd door ervaren IT-journalist Ronald Ostendorf.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze videoproductie is gebruik gemaakt van twee stuks Blackmagic Pocket Cinema Camera’s 4K (voorzien van Meike Cine lenzen) en een Sony A7S III (voorzien van Sony G-master lens). Voor de verlichting hebben we vier Godox VL300 led lampen (met softboxen) ingezet. Het geluid hebben we opgenomen met twee Rode Wireless Go II mics en twee Rode M5 matched pair condensor mics. Alle footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17, waarmee ook de color correction en color grading is gedaan.

Dit is overigens een van de laatste projecten waarbij we de BMPCC 4K camera’s hebben ingezet. Inmiddels zijn we namelijk aan het migreren naar het Sony fullframe platform. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de grotere sensors en het gebruiksgemak van de onovertroffen autofocus functionaliteit van Sony Alpha camera’s. Meer details hierover in een separate update wanneer de migratie volledig is afgerond.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over IPknowledge en hun managed networking services onderstaande website:

www.ipknowledge.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een professionele video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.