Northsea Productions

Video-interview over de ProofMe App opgeleverd

“Een persoonlijke kluis is een streng beveiligde kluis op jouw telefoon, waarin jouw persoonlijke gegevens opgeslagen worden. Alleen jij hebt toegang tot deze kluis en alleen jij bepaalt wat daarmee gebeurt.”

 

Andy Kalbvleesch

Over de opdrachtgever

Deel jouw persoonsgegevens alleen wanneer jij dat wilt, met wie jij wilt, en hoe lang jij dat wilt. Dat is de klantbelofte van ProofMe.ID. Met hun innovatieve app maakt ProofMe.iD het gemakkelijk om jouw privacy en identiteit te beschermen! Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon.

“Onze app is de slimste manier voor toegangsbeheer. Het is toegangscontrole 3.0. Weg met pincodes en sleutelkaarten. Geef toegang tot het kantoor, een evenement of een stadion, zonder de veiligheid of privacy in gevaar te brengen.” Aldus Andy Kalbvleesch, Founder & COO van Didux.io. In onderstaande video legt Andy uit wat de voordelen zijn van het zelf zorgen voor je digitale veiligheid in plaats van dit over te laten aan derden.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video interview. Ronald Ostendorf, een ervaren journalist en eigenaar van het label #MensenMakenMerken, weet een ontspannen sfeer te creëren. Vooraf heeft hij zich verdiept in de klant en aan de hand van gerichte vragen is een interessant tweegesprek op video ontstaan. Dit geeft een goed beeld van de organisatie, haar missie en de mensen achter het merk ProofMe.ID.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Deze opname vond plaats op de prachtige locatie van Grey Valley te Zoetermeer. Grey Valley is hét innovatienetwerk en dé incubator voor vergrijzing. Daarnaast openen zij hun deuren voor iedereen die een veilige en rustige werkplek zoekt. In een van de inspirerende ruimtes hebben wij onze pop-up studio opgebouwd. Deze meeting room was zowel aan de buitengevels als aan de binnenkant bijna geheel van glas, waardoor er enorm veel achtergrondlicht was. Om de personen niet te donker uit te laten komen op video, hebben we gebruik gemaakt van sterke LED daglichtlampen ter compensatie van de belichting.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over Didux.io en hun digitale privacy oplossingen onderstaande promotievideo of bezoek de website:

ProofMe App – jouw digitale ID op je mobiel

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een promotievideo voor je bedrijf of organisatie laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.