Northsea Productions

Video-interview met Pacmed opgeleverd

“Persoonlijke en precieze zorg door beslisondersteuning op basis van machine learning en medische expertise.”

 

Wouter Kroese

Over de opdrachtgever

Pacmed streeft ernaar om van de zorg een continu lerend netwerk maken, waarbij de uitkomst van iedere behandeling direct bijdraagt aan de kwaliteit en doelmatigheid van zorg voor de volgende patiënt. Ze geloven in een zorgsysteem waarbij alle patiënten op maat gemaakte zorg krijgen en zorgverleners continu en direct leren van alle beslissingen die in de zorg genomen worden.

In dit zorgsysteem worden beslissingen genomen op basis van de expertise van artsen, ondersteund door algoritmen die getraind zijn op grote hoeveelheden routinezorg data. Kwaliteit en beschikbaarheid van zorg worden hiermee, ondanks de stijgende zorgvraag en personeelstekorten, gewaarborgd. Bekijk onderstaande video waarin Wouter Kroese, Founder van Pacmed, uitlegt waar zijn bedrijf voor staat en hoe zij bijdragen aan een continu lerende en betaalbare gezondheidszorg, waarbij elke patiënt alleen die behandeling krijgt met de grootste kans op succes

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video interview. Ronald Ostendorf, een ervaren journalist en eigenaar van het label #MensenMakenMerken, weet een ontspannen sfeer te creëren. Vooraf heeft hij zich verdiept in de klant en aan de hand van gerichte vragen is een interessant tweegesprek op video ontstaan. Dit geeft een goed beeld van de organisatie, haar missie en de mensen achter het merk Pacmed.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Een tweegesprek op video vastleggen is altijd wat lastiger dan alleen de geïnterviewde in beeld brengen. Tijdens het editen van de video is het handig als er per persoon tenminste twee camerahoeken gebruikt zijn, zodat je bij foutjes of versprekingen eenvoudig kunt knippen (door te switchen naar een andere camerahoek). Dit betekent dat er voor een tweegesprek idealiter dus minimaal vier videocamera’s nodig zijn.

Een extra uitdaging vormde de hoge ruimte van de innovation room in Amsterdam waar de opname plaatsvond. In deze ruimte ontstond een galmend geluid. Slecht geluid op video is een van de belangrijkste oorzaken waardoor kijkers afhaken. Dit probleem hebben we opgelost door het ophangen van meerdere akoestische dekens.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over Pacmed en machine learning in de medische sector onderstaande promotievideo of bezoek de website:

https://pacmed.ai/nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een video-interview of een andere video format laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.