Northsea Productions

Video interview Mentor Max opgeleverd

“Mijn HOPPA methode geeft houvast en dat is nodig in een tijdperk waar er steeds meer van ons wordt verwacht én waar we om de haverklap worden afgeleid.”

 

Max Ohlenschlager

Over de opdrachtgever

Max Ohlenschlager (‘Mentor Max‘) verzorgt training en coaching in time management, zowel online als in-company. Klanten zijn kenniswerkers die last hebben om het overzicht te behouden tussen de vele mails, appjes, telefoontjes en ad hoc verzoeken van collega’s. Max biedt praktische tips, tools en technieken om meer uit je werkdag te halen. Uniek aan de aanpak is zijn HOPPA-methode gebaseerd op 5 principes (Hoofd leeg, Overzicht, Prioriteiten, Planning en Aandacht). Met deze methode is het mogelijk om de regie te behouden op je werk.

In maart 2022 komt het nieuwe boek van Max uit met de titel: ‘HOPPA – Haal meer voldoening uit je werkdag’. Voor deze gelegenheid werd Max geïnterviewd door Patty-Lou Middel-Leenheer. De volgende onderwerpen, die ook aan de orde komen zijn het boek, werden besproken:

  • hoe je rust in je hoofd krijgt en niets meer vergeet
  • hoe je overzicht creëert en alles in 1 oogopslag kunt vinden
  • hoe je prioriteiten stelt en omgaat met ándermans prioriteiten
  • hoe je een realistische planning maakt waar je je aan houdt
  • hoe je je aandacht vasthoudt als je met een rotklus bezig bent

Wil jij ook de regie over je werkdag terugkrijgen? Lees dan dit zeer toegankelijke en praktisch boek!

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video-interview. Vooraf is een aantal onderwerpen afgestemd, zodat zowel de interviewer als geïnterviewde alvast konden nadenken over de vragen en antwoorden alvorens de video-opname zou plaatsvinden. 

Max woont en werkt in Noordwijk aan Zee. Voor het interview en het opnemen van de video hebben we gebruik gemaakt van de locatie van bibliotheek Bollenstreek, alwaar we een van de ruimtes hebben omgebouwd tot een opnamestudio met meerdere camera’s, verlichting en geluidsapparatuur. 

Gebruikte apparatuur

Voor deze video shoot is gebruik gemaakt van drie Blackmagic Pocket Cinema Camera’s (1 x de 6K PRO en 2 x de 4K) voorzien van Meike Cine lenzen, alsmede een Sony A7S III voorzien van Sony G-master lens. Voor de driepuntsverlichting hebben we twee Godox VL300 led lampen (met softboxen) en twee SL60W led lampen (hair lights) ingezet. Het geluid hebben we opgenomen met twee Rode Wireless Go II mics en twee Rode M5 matched pair condensator microfoons. Alle footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over Mentor Max en zijn nieuwe boek onderstaande video of bezoek de website:

www.mentormax.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een video-interview of andere video content laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.