Northsea Productions

Video-interview over de Report App opgeleverd

“Waarom Report App? Heel simpel, omdat de app onmisbaar is als het gaat om een plan van aanpak en het aanmoedigen van werknemers gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen in de aanpak van ongewenst gedrag.”

 

Karin Bosman

Over de opdrachtgever

Alles wat Report App onderneemt komt vanuit de passie om een werkomgeving te creëren waar werknemers zich veilig voelen en in harmonie kunnen samen werken. Ze begeleiden werknemers en werkgevers met de kracht van informatie en bewustwording en geven hen de mogelijkheid tot een open conversatie in een zo vroeg mogelijk stadium.

Op deze manier worden escalaties op de werkvloer voorkomen en wordt een gezonde, respectvolle en duurzame werkomgeving gecreëerd die vrij is van ongewenst gedrag en integriteitsschendingen. Met het afnemen van de Report App geef je aan dat jouw bedrijf dit soort gedrag niet tolereert en belang hecht aan een veilige werkplek waar werknemers zich kunnen ontwikkelen om hun potentieel te bereiken. In onderstaande video licht Karin Bosman, CEO van Report App, een en ander nader toe en vertelt ze over haar persoonlijke motivatie die heeft geleid tot de oprichting van het bedrijf.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video-interview. Ronald Ostendorf, een ervaren journalist en eigenaar van het label #MensenMakenMerken, weet een ontspannen sfeer te creëren. Vooraf heeft hij zich verdiept in de klant en aan de hand van gerichte vragen is een interessant tweegesprek op video ontstaan. Dit geeft een goed beeld van de organisatie, haar missie en de mensen achter het merk Report App.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Deze opname vond plaats op de prachtige locatie van Het Seinwezen te Haarlem. Hier werden vroeger seinen geproduceerd voor de Nederlandse Spoorwegen. Tegenwoordig is het een bedrijfsverzamelgebouw met een aantal vaste huurders en vergaderruimten die door iedereen geboekt kunnen worden. In een van de vergaderruimten hebben wij onze pop-up studio opgebouwd. De verlichting plus light modifiers moesten met speciale lichtgewicht verticaal-uitschuifbare buizen tussen de monumentale balken geklemd worden. Het mooie hiervan is dat ze buiten beeld konden blijven, waardoor de unieke uitstraling van de ruimte op video behouden bleef.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over Report App en de functionaliteit van deze app onderstaande video of bezoek de website:

Report App – draw a line before it’s crossed

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een professionele video voor je organisatie laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.