Northsea Productions

Video-interview Bureauvijftig opgeleverd

“De vijftigplusser van tegenwoordig heeft het druk. Als ze al tijd hebben om thuis achter geraniums te zitten, zitten ze daar te Netflixen, te Facebooken, hun kinderen te appen of uit te puffen van het mantelzorgen.”

 

Floris Venneman

Over de opdrachtgever

Er is een nieuwe generatie ouderen, die anders ‘oud’ wordt. Een kleurrijke doelgroep, die betekenis wil geven aan het leven en midden in de maatschappij staat. Die een digitale revolutie heeft overgeslagen, maar nu actief is op de iPad en via Facebook en WhatsApp met kinderen en kleinkinderen communiceert.

Al ruim 10 jaar helpt Bureauvijftig met onderzoek om vijftigplussers écht te begrijpen. Ze denken mee over strategie en vertalen inzichten naar producten, diensten en campagnes om de doelgroep te bereiken. Bekijk onderstaande video waarin Floris Venneman, CEO van Bureauvijftig, uitlegt waar zijn bedrijf voor staat en hoe jij met behulp van hun kennis de doelgroep van vijftigplussers kunt bereiken.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een interview video. Ronald Ostendorf, een ervaren journalist en eigenaar van het label #MensenMakenMerken, weet een ontspannen sfeer te creëren. Vooraf heeft hij zich verdiept in de klant en aan de hand van gerichte vragen is een interessant tweegesprek op video ontstaan. Dit geeft een goed beeld van de organisatie, haar missie en de mensen achter het merk Bureauvijftig.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Deze opname vond plaats op de prachtige locatie van Grey Valley te Zoetermeer. Grey Valley is hét innovatienetwerk en dé incubator voor vergrijzing. Daarnaast openen zij hun deuren voor iedereen die een veilige en rustige werkplek zoekt. In een van de inspirerende ruimtes hebben wij onze pop-up studio opgebouwd. Deze meeting room was zowel aan de buitengevels als aan de binnenkant bijna geheel van glas, waardoor er enorm veel achtergrondlicht was. Om de personen niet te donker uit te laten komen op video, hebben we gebruik gemaakt van sterke LED daglichtlampen ter compensatie van de belichting.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over Bureauvijftig, hun onderzoeksresultaten en hun uitgebreide dienstverlening onderstaande promotievideo of bezoek de website:

Bureauvijftig – anders kijken naar ouder worden

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een promotievideo of een andere professionele video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.