Northsea Productions

Video-interview drukkerij Jubels opgeleverd

“De beleving van een boek wordt bepaald door de grafische details. Daarom hebben wij het maken van boeken tot kunstvorm verheven.”

 

Jeroen van Druenen

Over de opdrachtgever

Drukkerij Jubels heeft de nieuwste technische ontwikkelingen omarmd en beschikt over de modernste productiemogelijkheden. Inmiddels weten vele bedrijven, culturele instellingen en non-profitorganisaties het betonnen pand in Amsterdam-Noord te vinden, waaronder ontwerpers, fotografen, musea, kunstenaars, reclamebureaus, uitgeverijen, banken en verzekeringsbedrijven, webshops, winkelketens en onderwijsinstellingen.

“U vraagt, wij draaien?” Dat kennen zij niet. Daarom krijgt Jubels steeds meer opdrachtgevers uit binnen- en buitenland die de lat ook hoog leggen. Die meer willen dan recht-toe-recht-aan. Die willen werken met een allround-communicatiemaker die niet alleen alles kan produceren, maar ook technisch en creatief meedenkt. In onderstaande video meer informatie over hoe Jubels gepersonaliseerd communiceren met klanten en medewerkers faciliteert.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video interview. Ronald Ostendorf, een ervaren journalist & eigenaar van het label #MensenMakenMerken, weet een ontspannen sfeer te creëren. Bovendien is hij een goede bekende van Jeroen van Druenen, de CEO van Jubels. En daarnaast is hij op de hoogte van de specifieke uitdagingen in de drukkerijmarkt. Aan de hand van gerichte vragen is een interessant tweegesprek op video ontstaan, dat een goed beeld geeft van de diensten van de opdrachtgever en de mensen achter het merk.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Een tweegesprek op video vastleggen is altijd wat lastiger dan alleen de geïnterviewde in beeld brengen. Tijdens het editen van de video is het handig als er per persoon tenminste twee camerahoeken gebruikt zijn, zodat je bij foutjes of versprekingen eenvoudig kunt knippen (door te switchen naar een andere camerahoek). Dit betekent dat er voor een tweegesprek idealiter dus minimaal vier videocamera’s nodig zijn.

Een extra uitdaging vormde de hoge ruimte van de innovation room waar de opname plaatsvond. In deze ruimte ontstond een galmend geluid. Slecht geluid op video is een van de belangrijkste oorzaken waardoor kijkers afhaken. Dit probleem hebben we opgelost door het ophangen van meerdere akoestische dekens.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over de creatieve mogelijkheden van drukwerk – juist in coronatijd –  de website van Jubels:

www.jubels.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een professionele video voor je bedrijf laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.