Northsea Productions

Video-interview A Beautiful Story opgeleverd

“Je kunt echt iets moois aan de wereld toevoegen, positieve impact maken én commercieel succesvol zijn.”

 

Cathelijne lania

Over de opdrachtgever

De prachtige sierraden van A Beautiful Story worden gemaakt aan de andere kant van de wereld. Niet zomaar door producenten ver weg, maar door vakmensen die bij de organisatie horen. Voor hen hebben de producten een heel concrete betekenis: een behoorlijk inkomen, een dak boven hun hoofd, eten op tafel en zelfstandigheid.

Bij A Beautiful Story geloven ze met heel hun hart in mooie verhalen. En ze zijn zo overtuigd van hun eigen verhaal dat ze niet bang zijn voor risico’s. Is Nepal geen handige plek om sieraden te produceren? Ze blijven toch. Want ze zijn familie. Ze zijn loyaal. En vol vertrouwen: ze vinden altijd wel een manier. In onderstaande video vertelt oprichter en eigenaar Cathalijne Lania zelf alle details.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video interview. Ronald Ostendorf, een ervaren journalist en eigenaar van het label #MensenMakenMerken, weet een ontspannen sfeer te creëren. Vooraf heeft hij zich verdiept in de klant en aan de hand van gerichte vragen is een interessant tweegesprek op video ontstaan. Dit geeft een goed beeld van de missie van de organisatie en de mensen achter het merk.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Deze opname vond plaats op de prachtige locatie van Het Seinwezen te Haarlem. Hier werden vroeger seinen geproduceerd voor de Nederlandse Spoorwegen. Tegenwoordig is het een bedrijvenverzamelgebouw met een aantal vaste huurders en vergaderruimten die door iedereen geboekt kunnen worden. In een van de vergaderruimten hebben wij onze pop-up studio opgebouwd. De verlichting plus light modifiers moesten met speciale lichtgewicht verticaal-uitschuifbare buizen tussen de monumentale balken geklemd worden. Het mooie hiervan is dat ze buiten beeld konden blijven, waardoor de unieke uitstraling van de ruimte op video behouden bleef.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over A Beautiful Story en hun prachtige sierraden onderstaande promotievideo of bezoek de website:

https://www.abeautifulstory.eu/nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een professionele video voor je bedrijf laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.