Northsea Productions

Vacaturevideo voor Paardenburg opgeleverd

“Doe onze challenge en wie weet sta jij hier wel te werken binnenkort!”

 

Gijs Numan, Eigenaar Restaurant Paardenburg

Over de opdrachtgever

Leuke klanten helpen met hun leuke product. Marketing op een eerlijke en authentieke manier. Alle data in kaart, op een begrijpelijke manier. Strategie en analyse. Data-driven ondersteuning voor beginnende ondernemers. Winstgevend opschalen van bestaande campagnes. Dat is Gewoon Goede Marketing.

Het bureau GewoonGoedeMarketing van Femke Oosterkamp helpt bedrijven om ‘gedreven A-spelers’ te werven. Hierdoor zijn klanten niet afhankelijk van dure recruiters en krijgt men geen stapel cv’s op hun bureau. Met behulp van data gedreven dashboards zorgt ze ervoor dat het maximale resultaat uit het marketingbudget gehaald wordt. En door het targeten van de doelgroep via de juiste media, bereikt GewoonGoedeMarketing de relevante audience. Video content is een belangrijke pijler in haar aanpak.

Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel heeft diverse vacatures. Men zoekt zowel professionals die het mooi vinden om het vak door te geven aan een nieuwe generatie als jonge medewerkers die het klassieke vak graag willen leren. Om deze vacatures op aansprekende wijze onder de aandacht te brengen, hebben wij diverse recruitment video’s en trailer clips voor gebruik op de social media gemaakt.

Opzet van de videoproductie

Gedurende enkele dagdelen hebben diverse medewerkers van Paardenburg meegewerkt aan het opnemen van de vacaturevideo. Naast de hoofdvideo zijn er diverse deelvideo’s opgenomen voor verschillende doelgroepen. Elke video behandelt een specifiek onderwerp. De kijker krijgt een rondleiding door het bedrijf en krijgt en passant een indruk van de werksfeer en wie eventueel zijn of haar nieuwe collega’s gaan worden.

Elke shoot vond plaats op een andere locatie in het restaurant. Bijzonder leuk en uitdagend! Vooral omdat op elke plek weer snel een nieuwe opnameset opgebouwd moest worden. Steeds met een totaal ander lichtplan en wisselende uitdagingen op het gebied van (achtergrond)geluid. Ondertussen was het ‘business as usual‘ in het restaurant, met gasten die kwamen vergaderen, lunchen of dineren. En daarbij natuurlijk geen last mochten hebben van de video opnames.

Als extraatje hebben we ook nog een mooie video gemaakt voor de nieuwsbrief. Hergebruik van video content is een van onze ‘best practices‘ om klanten te helpen maximaal rendement uit de investering in video marketing te halen. Veel video formats hebben baat bij extra beelden (b-roll). Eenmaal gemaakte content inzetten voor andere doeleinden is een effectieve manier om op kosten te besparen.

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit recruitment video project is gebruik gemaakt van een Sony A7S III en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we Godox VL300 led lampen (met softboxen) en SL60W led lampen (met barndoors) ingezet. De bewegende shots zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Sony UWP-D27 wireless lavalier mic systeem. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over GewoonGoedeMarketing of Brasserie Paardenburg onderstaande websites:

www.gewoongoedemarketing.nl

www.brasseriepaardenburg.nl

Deze update del

Video afspelen over Vacaturevideo Paardenburg

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.