Northsea Productions

Promotievideo's voor Adsquares gemaakt

“We komen op een slimme manier in contact met andere bedrijven. Ook buiten onze regio. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

 

Peter, ondernemer & webshophouder

Over de opdrachtgever

Adsquares biedt winkelen in een ontspannen setting. Thuis, aan tafel of op de bank. Uw webshop wordt getoond. En linkt door naar de aanbiedingen in uw webwinkel. Zoals u wilt. Track de leads naar uw webshop en evalueer de resultaten. Verleng of pas aan. Alles is dynamisch. Het concept van Adsquares is nieuw en opvallend. Er zal beslist gesproken gaan worden over deze innovatieve manier van adverteren.

Een pizzadoos is zó welkom dat hij met beide handen wordt ontvangen. In huis, met gezelschap in een ontspannen setting. De telefoon op tafel, altijd dichtbij, naast de doos. Nieuwsgierigheid draagt eraan bij om de QR-codes te scannen. Webshops worden zo gevonden met hun aanbiedingen. Met een gevulde maag en een goed gevoel winkelen dragen bij aan de koopintentie van klanten. De kansen om uw producten onder de aandacht te brengen, zijn enorm!

Opzet van de videoproductie

Wens van de klant was om een serie promotievideo’s te maken, waarin klanten hun ervaringen delen en het concept achter deze nieuwe manier van marketing duidelijk wordt voor de kijker. Doelgroepen van de video’s zijn in de eerste plaats ondernemers die hun verkoopkansen willen vergroten en in de tweede plaats pizzeria’s die geïnteresseerd zijn om meer toepassingsmogelijkheden voor hun pizzadozen te ontdekken. Adsquares verandert de pizzadoos namelijk van een noodzakelijke kostenpost in een waardevol marketinginstrument.

Om de productiekosten en doorlooptijd van het videoproject laag te houden, is er besloten om alle deelnemers in beeld te brengen middels een green screen shoot. Hierdoor kon alles op één locatie opgenomen worden en kon het script eenvoudig en gemakkelijk worden ingesproken met behulp van een teleprompter. In post editing zijn alle achtergronden ingevoegd. Naast een hoofdvideo hebben we diverse trailer clips gemaakt voor gebruik op de sociale media. In 16×9 formaat (voor YouTube, Facebook en LinkedIn) en in 9×16 formaat (voor Instagram en TikTok).

Gebruikte apparatuur

Voor de opnames ten behoeve van dit promotievideo project is gebruik gemaakt van een Sony A7 IV fullframe camera met Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 lens. Voor de driepuntsverlichting van de personen en het uitlichten van de green screen studio hebben we Godox VL300 led lampen en Aputure Amaran F21x led lampen ingezet. Het geluid hebben we opgenomen met behulp van een Rode NTG5 shotgun mic. Alle video footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 18.

Speciale dank aan businesspartner Ronald Ostendorf van MensenMakenMerken voor het opstellen van de scrips en het aanleveren van activatieteksten voor alle social media campagnes!

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij jou met behulp van video content kunnen helpen om je business doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over Adsquares onderstaande website:

www.adsquares.nl

Deze update delen

Video afspelen over Afbeelding promotievideo Moes & Ed

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek, een proefopname of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.