Northsea Productions

Promotievideo voor FIT20 opgeleverd

“Het grootste onderzoek dat ooit binnen de sport- en bewegingswetenschap is gedaan bewijst dat één keer per week trainen met voldoende ‘intensity of effort’ zorgt voor een substantiële krachttoename”

 

Roger Karsten

Over de opdrachtgever

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Heel makkelijk om als een vast moment in je week te plannen. Je traint altijd onder begeleiding. Je transpireert niet of nauwelijks. Omkleden of naderhand douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat. In onderstaande video legt dr. Roger Karsten, Chief Training Officer bij fit20, uit hoe het werkt en wat de resultaten zijn.

Door de intensieve fit20 training krijgt je lichaam wekelijks een optimale gezondheidsprikkel. Zo word je sterker en gaat eigenlijk alles beter. Je hoeft bovendien niet te gissen naar je resultaat, want die houdt fit20 iedere training voor jou bij in hun eigen Trainersapp. Zo maken ze jouw vooruitgang inzichtelijk. Resultaat merk je vaak al na een paar trainingen. De fit20 training geeft wekelijks een sterk signaal aan je lichaam om alles te verbeteren: spierkracht, snelheid, cardiovasculaire conditie, zuurstoftransport, suiker- en vetstofwisseling, botten, energie, hormonaal profiel, hersenen, afweersysteem en herstelvermogen, lichaamshouding en figuur, lenigheid, concentratie en stressbestendigheid, en… nog veel meer. Als je wil kun je het zelf ervaren en een afspraak maken voor een gratis proefles in een fit20 studio bij jou in de regio.

Opzet van de videoproductie

In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor de vorm van een video-interview. Onderwerpen die aan de orde moesten komen waren onder meer de filosofie van fit20, de unieke trainingsmethode, de doelgroep en last but not least het recent afgeronde wetenschappelijke onderzoek waarin data is gebruikt uit de fit20 study. De langjarige meetgegevens uit deze studie tonen aan dat de fit20-methode uitermate effectief is. Op grond hiervan is fit20 genomineerd voor de prestigieuze Amerikaanse Franchise Innovation Award 2021. Een van de video’s die we hebben gemaakt is gebruikt om de inzending van fit20 te ondersteunen.

Technische uitdagingen bij het maken van de video

Vanwege de lockdown was het helaas niet mogelijk om live een training in beeld te brengen en deze beelden in de video in te voegen. Teneinde een ‘talking head video‘ te vermijden hebben we gekozen voor vier cameraposities, zodat er tijdens het editen naar meerdere hoeken gesneden kon worden en er meer dynamiek mogelijk zou zijn. Bovendien kon er op die manier naast close-ups van de spreker ook een beeld gegeven worden van de moderne inrichting van een fit20 studio. Daarnaast hebben we wat bestaande footage gebruikt om de verschillende video’s verder te verlevendigen.

Een extra uitdaging vormde de lichtinval door de vele ramen in de studio in Bloemendaal. Teneinde te voorkomen dat Roger te donker in beeld zou komen ten opzichte van de ruimte, hebben we krachtige ledlampen ingezet om de spreker goed uit te lichten en vreemde schaduwval te vermijden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over fit20 en hun unieke trainingsprogramma onderstaande video, of bezoek de website:

www.fit20.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een video-interview of een andere professionele video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.