Northsea Productions

Video over partnership met WiQhit

“WiQhit biedt niet alleen een gave tool, maar ook de beste support om personalisatie laagdrempelig en succesvol in te zetten.”

 

Jaap van Baar

Over onze businesspartner WiQhit

Veel bedrijven investeren flink wat geld om bezoekers naar hun website te krijgen. WiQhit zorgt ervoor dat bezoekers een optimale online klantervaring krijgen wanneer ze op een website komen. Dit doen ze door een stukje intelligente software aan de website toe te voegen, waarmee voor elke bezoeker vastgesteld kan worden in welke fase van de klantreis men zich bevindt. Als een klant nog maar net begonnen is met de oriëntatie, heeft men een andere informatiebehoefte dan iemand die al precies weet wat men nodig heeft. Net zoals een verkoper in een fysieke winkel door het stellen van de juiste vragen vaststelt hoe de klant het beste geholpen kan worden, bepaalt de slimme software van WiQhit welke informatie op dat moment belangrijk is. Hierdoor krijgt de bezoeker relevante content aangeboden waardoor men langer op de website blijft, sneller tot aankoop zal overgaan en al met al een veel betere online klantbeleving ervaart. In onderstaande video legt Jaap van Baar, mede-eigenaar van WiQhit, uit hoe het werkt en wat het oplevert.

WiQhit is ontwikkeld voor een optimale performance. Het script laadt asynchroon en de afhandeling van alle requests vindt plaats in enkele milliseconden. De bezoeker van de website zal dus niets merken. WiQhit wijst bezoekers toe aan een gepersonaliseerde groep en een controlegroep. De prestaties worden in het dashboard vergeleken. Zo zie je direct de extra orders en omzet, hogere orderwaarde en conversie ratio. WiQhit ‘schiet’ alle informatie automatisch naar Google Analytics. In je vertrouwde rapporten kun je dus eenvoudig de prestaties van de gepersonaliseerde uitingen monitoren. Last but not least: WiQhit werkt altijd met een gratis proefperiode, dus je weet van tevoren precies wat je kunt verwachten alvorens je een maandabonnement afsluit.

Waarde van het partnership voor klanten van Northsea Productions

Als je een professionele video hebt laten maken, dan heb je van tevoren natuurlijk nagedacht over de kernboodschap en de doelgroep. Maar hoe zorg je er nou voor dat de video onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste persoon? Natuurlijk kun je video’s op je website plaatsen en ervoor zorgen dat ze via het menu gevonden kunnen worden. Maar dan laat je het wel aan de bezoeker van je site over om, tussen alle content die je aanbiedt, de gewenste informatie op te zoeken. Zou het niet veel handiger en gebruiksvriendelijker zijn om op basis van het klantprofiel en de fase in de klantreis video content automatisch gericht aan te bieden?

Door goed na te denken over welke (video) content klanten nodig hebben in elke fase van de customer journey, deze content te maken en vervolgens op maat aan te bieden, wordt het voor klanten veel gemakkelijker om de customer journey snel en succesvol te doorlopen. Het levert meer en tevredener klanten op en hierdoor wordt het rendement op investeringen in bedrijfsvideo vergroot.

Samenwerking richting de markt

Organisaties die geïnteresseerd zijn in personalisatie van hun website om video content geautomatiseerd aan te bieden, kunnen zowel bij WiQhit als Northsea Productions terecht. We zullen dan een afspraak te plannen voor een eerste inventarisatie. Tijdens dit gesprek kijken we naar je businessmodel, nemen we enkele belangrijke online kengetallen met je door en proberen we vast te stellen welke quick wins er behaald kunnen worden. Op basis van deze informatie stellen we het scenario op voor een vrijblijvende test. Terwijl deze loopt, gaan we met elkaar werken aan de business case en stellen we korte en lange termijndoelstellingen vast. 

Uitgangspunt voor het aangaan van een samenwerking is dat investeringen die jij doet binnen zes maanden rendement opleveren. Door processen zoals A/B-testen, Google Analytics en meten van conversies, zorgen we ervoor dat we constant weten waar we staan en – waar nodig – kunnen bijsturen. Desgewenst kunnen we je ook ondersteunen bij het in kaart brengen en verder verfijnen van de (gewenste) customer journeys voor jouw verschillende productgroepen en diensten. We doen dit middels een workshop.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over WiQhit en hun innovatie personalisatie oplossing onderstaande interview video of bezoek de website:

www.wiqhit.com

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook video content afgestemd op het klantprofiel en de fase in de klantreis?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.