Northsea Productions

Video over partnership met NonVerbaaltje

“Voor de camera wordt je lichaamstaal sterk uitvergroot. Ik wil bereiken dat je zelf ook een heel goed gevoel hebt over het eindresultaat.”

 

Isabelle van de Nadort

Over onze businesspartner NonVerbaaltje

NonVerbaaltje is gespecialiseerd in lichaamstaal. Iedereen heeft een mooie non-verbale taal van nature geleerd. Met deze geleerde lichaamstaal als fundament bouw je samen met NonVerbaaltje aan een stevig huis, waarbij de losse stukjes met vaste elementen samen komen en waardoor je de grammatica van lichaamstaal leert en waarneemt. Psycholoog Human Behavior Isabelle van de Nadort wil je meenemen in deze vorm van communiceren en je tools geven om onbewuste en bewuste signalen van het lichaam te leren lezen, zodat jouw waarneming in elk gesprek, samen met het gesproken woord, een volledig beeld van de dialoog weergeeft.

Isabelle geeft regelmatig masterclasses, seminars en lezingen door heel Nederland. Ook geeft zij 1-op-1 trainingen, waarin je leert om onbewuste en bewuste signalen herkennen. Bijvoorbeeld micro-expressie waarnemen en inzicht krijgen in geruststellingsgebaren die tijdens stressvolle situaties ons lichaam troost en steun geven en zo spanning vermindert. Door inzicht te krijgen in ons limbische brein, dat reageert op een reflex en verantwoordelijk is voor deze gebaren, verfijn je de waarneming op non-verbale communicatie. Door deze trainingen leer je niet alleen meer over de onbewuste boodschappen van de ander, maar ook over die van jezelf. Je krijgt inzicht in lichamelijke signalen en je waarnemingsvermogen wordt op het non-verbale vlak vergroot.

Waarde van het partnership voor klanten van Northsea Productions

Northsea Productions maakt regelmatig gebruik van de diensten van Isabelle. Zij helpt onze klanten om zich beter en relaxter op video te presenteren, zodat de boodschap beter op de kijker overkomt. Bovendien zorgt de coaching van NonVerbaaltje voor een leukere en efficiënter verlopende video shoot.

In onderstaand video interview vertelt Isabelle van de Nadort, eigenaar van adviesbureau NonVerbaaltje, wat het effect van voor de camera staan op bijna alle mensen is als het aankomt op lichaamstaal (je houding, stemgebruik en gebaren). Het mooie van de tips van Isabelle is dat deze ook toegepast kunnen worden bij andere gelegenheden waarin lichaamstaal een belangrijke rol speelt zoals podiumpresentaties, vergaderingen en onderhandelingen. Feitelijk kun je zeggen dat lichaamstaal relevant is bij alle vormen van online en offline intermenselijke communicatie.

Samenwerking richting de markt

De coaching van NonVerbaaltje kan bij alle video formats die wij aanbieden ingezet worden. Bij opnames in onze mobiele studio kijkt Isabelle mee en geeft on the fly tips en adviezen hoe je jezelf nog beter kunt presenteren. Bij live video uitzendingen bestaat de mogelijkheid om vooraf een training te houden samen met het team dat aan de livestream video meewerkt. Immers is het – in tegenstelling tot een video-opname in de studio – tijdens live events niet mogelijk om de opname even stil te leggen voor coaching.

Evaluatie achteraf is altijd mogelijk. Jezelf terugzien op video is voor veel mensen een enigszins ongemakkelijke ervaring. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat je het niet goed gedaan hebt. Vaak is het gewoon een kwestie van het niet gewend zijn om jezelf te zien en te horen. Maar natuurlijk is jezelf presenteren een vaardigheid die ontwikkeld kan worden. Met een paar gerichte tips en oefeningen, kun je vaak spectaculaire voortuitgang boeken en jezelf meer op je gemak voelen wanneer je in de schijnwerpers staat.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over NonVerbaaltje en de diensten van Isabelle onderstaande video, of bezoek haar website:

www.nonverbaaltje.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een professionele video waar je tevreden over bent?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.