Northsea Productions

Video over partership met MensenMakenMerken

“Voor de activatie en deelbaarheid van online content is de combinatie van video en geschreven tekst van enorme meerwaarde.”

 

Ronald Ostendorf

Over onze businesspartner netsO MensenMakenMerken

Vrijwel alle bedrijven erkennen het belang van online communiceren met de doelgroep en andere stakeholders. Maar het schrijven van blogs, nieuwsbrieven, whitepapers e.d. neemt best wat tijd in beslag. Gevolg hiervan is dat de frequentie van de communicatie veelal lager dan gewenst is. Uit het oogpunt van online vindbaarheid en leadgeneratie kan dit zelfs schadelijk zijn voor de business. Het bedrijf netsO laat jouw business groeien door aansprekende content te creëren voor alle relevante buyer persona.

Samen met de marketingafdeling en directie brengt netsO de doelgroep, marktpotentie en nog veel meer in beeld. Op basis van deze informatie wordt een content kalender opgesteld. Hierbij putten ze letterlijk uit duizenden artikelen. Door deze te analyseren op welke soorten titels en informatie het beste gelezen worden, zorgen ze ervoor dat de juiste content gemaakt wordt. En door het grote eigen netwerk is er een gegarandeerd hoog bereik van de artikelen. In onderstaande video legt Ronald Ostendorf, journalist & eigenaar van netsO MensenMakenMerken, uit hoe het werkt en wat het oplevert.

Waarde van het partnership voor klanten van Northsea Productions

Jouw bedrijf moet op de radar zijn als er plotseling behoefte ontstaat bij een potentiële nieuwe klant. Maar ook bestaande klanten mogen je niet uit het oog verliezen. Met de hoeveelheid informatie die dagelijks op iedereen afkomt is ‘op de radar blijven’ een grote uitdaging geworden. De andere uitdaging is dat je nooit precies weet wanneer er een behoefte ontstaat bij jouw klanten. Daarom moet je altijd ‘top of mind’ zijn en ervoor zorgen dat er twee keer per maand een contactmoment is, waardoor klanten je blijvend herinneren.

Zowel het profiel van de buyer persona als de fase in de klantreis zijn van invloed op welk content formaat zich het beste leent voor het overbrengen van je boodschap. De ene keer kan video content effectief zijn, in een andere situatie kun je meer bereiken met tekst. Beide vormen van content worden door zoekmachines zoals Google geïndexeerd. Wij zijn ervan overtuigd dat een slimme combinatie van video en geschreven tekst het beste werkt. Door het partnership tussen netsO en Northsea Productions wordt het voor onze klanten veel gemakkelijker om een succesvolle en coherente content strategie op te stellen en uit voeren. Hierdoor wordt het rendement op investeringen in content marketing vergroot.

Samenwerking richting de markt

Organisaties die geïnteresseerd zijn in een geïntegreerde content strategie, kunnen zowel bij netsO als Northsea Productions terecht. We zullen dan een afspraak te plannen voor een eerste inventarisatie. Tijdens dit gesprek kijken we naar je businessmodel, nemen we enkele belangrijke online kengetallen met je door en proberen we vast te stellen welke quick wins er behaald kunnen worden. Op basis van deze informatie stellen we het scenario op voor een vrijblijvende testperiode. Terwijl deze loopt, gaan we met elkaar werken aan de business case en stellen we korte en lange termijndoelstellingen vast. 

Uitgangspunt voor het aangaan van een samenwerking is dat investeringen die jij doet binnen zes maanden rendement opleveren. Door processen zoals A/B-testen, Google Analytics en meten van conversies, zorgen we ervoor dat we constant weten waar we staan en – waar nodig – kunnen bijsturen. Desgewenst kunnen we je onze gecombineerde dienstverlening in abonnementsvorm aanbieden. Je weet dan precies wat je per maand kwijt bent en wat je kunt verwachten. Wij doen de rest en bepalen in onderling overleg welke verhouding tussen video en geschreven content op dat moment optimaal is.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over netsO en hun dienstverlening onderstaande interview video of bezoek de website:

www.mensenmakenmerken.com

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook profiteren van de combinatie van video content en geschreven tekst?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.