Northsea Productions

Video over partnership met EVA

“hybride explainer video combineert het beste van 2 werelden: het versterken van uitleg door middel van animaties en de persoonlijke benadering van live action video.”

 

Ramon Freriks

Over onze businesspartner EVA Video Explainer Agency

EVA Explainer Video Agency is in 2016 opgericht om hoge kwaliteit animatievideo’s te creëren voor elk budget. Dit doen zij door slim gebruik te maken van bibliotheken en software programma’s zodat ze niet elke keer het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. In onderstaande video legt Ramon Freriks, eigenaar van EVA, uit hoe het werkt en wat het oplevert.

Een populaire keuze onder de klanten van EVA is de 2D Cartoon animatievideo. Veel video’s gaan over mensen en een goede manier om dit te visualiseren is middels een video waarin karakters voorkomen. Dit is het geval bij 2D Cartoon animatievideo’s. Een Business animatievideo kenmerkt zich door een stijlvolle en formele ‘semi-cartoon’ animatie stijl. Perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en zakelijke animatievideo voor hun product, dienst of interne communicatie. Bij een Motion Graphics animatievideo worden bewegende en geanimeerde graphics gebruikt om (complexe) ideeën, data of informatie uit te leggen. Deze motion graphics stijl leent zich goed voor het uitleggen van een nieuw concept, service of product. Een Premium animatievideo is zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een volledig op maat gemaakte animatievideo. Denk hierbij aan een 100% geïntegreerde huisstijl en volledig custom gemaakte characters en andere visuele elementen.

Waarde van het partnership voor klanten van Northsea Productions

Met onze Video-as-a-Service propositie verzorgen wij professionele video content voor alle fasen in de customer journey. Afhankelijk van de doelstelling, doelgroep en kernboodschap kan het de ene keer beter zijn om voor live video (een ‘echte beelden’ explainer video) te kiezen. De andere keer is een animatievideo de beste optie. Samen met EVA Explainer Video kunnen we beide video formats aanbieden, waarbij onze organisaties zich kunnen focussen op de eigen specialiteit.

Een interessant nieuwe ontwikkeling op het gebied van video is de Hybrid video vorm, waarbij live action video wordt gecombineerd met animaties. Een succesvol voorbeeld hiervan zijn de NOS explainer video’s, die inmiddels al miljoenen keren op YouTube bekeken, geliked en gedeeld zijn. Northsea Productions en EVA Explainer Video Agency geloven in de kracht van hybride video en wij zetten volop in op de doorontwikkeling van dit concept. We informeren je graag over de mogelijkheden! Dit geldt ook voor een andere innovatie op het gebied van video: Interactieve video. Met interactieve video bied je kijkers een geweldige klantervaring, omdat men zelf kiezen welke delen van de video men wil bekijken.

Samenwerking richting de markt

Organisaties die geïnteresseerd zijn in de combinatie van live video met animatievideo, kunnen zowel bij EVA als bij Northsea Productions terecht. Gezamenlijk bepalen wij eerst het doel van de video en komen we tot de kern van de propositie. Vervolgens maken we het script en bedenken we het verhaal, waarna de videoproductie kan beginnen. Wij leveren de video binnen een paar weken op. Revisies zijn bij de prijs inbegrepen en wij stoppen pas als de klant 100% tevreden is.

Uitgangspunt in de samenwerking is dat investeringen binnen zes maanden rendement opleveren. Door processen zoals A/B-testen, Google Analytics en meten van conversies, zorgen we ervoor dat we constant weten waar we staan en – waar nodig – kunnen bijsturen. Desgewenst kunnen we ook ondersteunen bij het in kaart brengen en verder verfijnen van de customer journeys voor verschillende productgroepen en diensten. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze video content naadloos aansluit op de (gewenste) klantreis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de customer journey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk voor meer informatie over EVA onderstaande interview video of bezoek de website:

www.explainervideoagency.nl

Deze update delen:

Facebook
LinkedIn
Email

Wil jij ook een combinatie van live video en animaties?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.