Northsea Productions

Bedrijfsfilm voor XBC Sneek opgeleverd

“Ondernemen is net als racefietsen. Het is een kwestie van passie en van lange adem.”

 

John Harteveld.

Over de opdrachtgever

Het Xerox Business Center (XBC) van eigenaar en ondernemer John Harteveld is gevestigd in de prachtige Friese stad Sneek. Ze helpen klanten met uitdagingen op het gebied van informatie en communicatie met als doel om medewerkers slimmer en efficiënter te laten werken. Het ‘X-chromosoom’ van Xerox zit in het DNA van het bedrijf. Men houdt van netwerken, ondernemers met elkaar verbinden en vooral ook van sportief met elkaar samenwerken.

XBC Sneek is een door Xerox geautoriseerde concessionair voor de verkoop van Xerox kopieer- en printapparatuur, managed print services en document-gerelateerde bedrijfsoplossingen. Vanuit Sneek bedienen ze klanten in de regio Friesland door hen te voorzien van de beste technologische apparatuur service en support.

Daarnaast hebben ze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van veilige en efficiënte (digitale) document- en informatievraagstukken. En ze zijn aanspreekpunt voor alle AV- en IT vraagstukken: van touchscreens tot het inrichten van complete Microsoft Office 365 werkplekken. Dit doet XBC Sneek tegen zeer concurrerende prijzen, zonder concessies hoeven te doen aan de kwaliteit van het serviceniveau dat klanten verdienen.

Opzet van de videoproductie

De wens van de opdrachtgever (Xerox Nederland) is om hun channel partners centraal vanuit de landelijk organisatie ondersteuning te bieden op het gebied van marketing. De ontwikkeling van content (video en geschreven tekst) heeft men deels uitbesteed aan externe specialisten. Belangrijkste doelstelling is dat de gemaakte content de unieke combinatie van regionale marktkennis van de concessionairs verbindt met de innovatiekracht en het marktbereik van wereldspeler Xerox.

Internationale A-merken – zoals Apple, Microsoft en Xerox – genieten een enorm vertrouwen bij consumenten. Daar staat tegenover dat kleinere en middelgrote bedrijven soms het idee hebben dat het lastig is om een persoonlijke relatie met deze grote bedrijven op te bouwen. Precies hier komen de Xerox Business Centers om de hoek kijken. Zij onderhouden de contacten met lokale en regionale klanten, voorzien hen van advies op maat en zijn aldus een cruciale schakel in het succes van de brand. Om deze redenen is bij de videoproducties gekozen voor een opzet waarbij de nadruk ligt op de persoonlijke en intermenselijke kwaliteiten van de betreffende ondernemer.

Gebruikte apparatuur

Voor de opname van deze bedrijfsfilm is gebruik gemaakt van een Sony A7S III en twee Sony A7 IV fullframe camera’s. Voor de driepuntsverlichting hebben we twee Godox VL300 led lampen (met softboxen) en een SL60W led lamp (hair light) ingezet. De shots buiten zijn gemaakt met behulp van een DJI RSC2 gimbal. Het geluid hebben we opgenomen met een Rode Wireless Go II mic en een Rode NTG4+ shotgun mic. Alle footage is geëdit in Davinci Resolve Studio 17.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over XBC Sneek en hun moderne, betaalbare bedrijfsoplossingen onderstaande website:

xbc-sneek.nl

Deze update delen

Video afspelen over Bedrijfsvideo XBC Sneek

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.