Northsea Productions

Kerstactie: 20% korting op Vacature in a Box

Vacature In A Box

De ‘war on talent’ is actueel: in veel branches is er sprake van arbeidskrapte. HR-afdelingen houden steeds vaker een eigen ‘talent pool’ bij, maar de potentiële kandidaten weten nog steeds niet wat ze van jou als werkgever kunnen verwachten. Wordt het niet eens tijd om letterlijk zelf te gaan vertellen wat jouw bedrijf uniek maakt? Wij, Remco van Northsea Productions en Ronald van netsO #MensenMakenMerken, denken van wel.

Stel dat je zelf benaderd wordt voor een nieuwe baan…

Dan doe je mogelijk niets, want je kunt zelf voldoende alternatieven vinden. We leven immers in een tijd van arbeidskrapte: recruitmentbureaus geloven dat werkgevers zelf op gesprek moeten gaan bij mensen die een baan zoeken. Op zich een interessante ontwikkeling dat ‘omgekeerd solliciteren’. Deze vorm van nieuw personeel aantrekken kost je echter wel veel tijd.

Als je benaderd wordt voor een nieuwe baan en je je gevleid voelt, dan wil je ongetwijfeld al in een vroeg stadium weten wie je collega’s worden. Is het een leuk en inspirerend team waar je energie van krijgt? Zijn er carrièremogelijkheden? Wie is eigenlijk de eigenaar voor wie je komt te werken? Wat voor leuke dingen organiseren ze buiten werktijd om?

Vertel daarom wat je te bieden hebt!

Doe het letterlijk in de vorm van video. Laat vooral ook de sfeer zien waarin gewerkt wordt. Dat duidelijk maken werkt op beeld nou eenmaal beter dan op papier. Wat nog meer helpt is om collega’s, bijvoorbeeld iemand die net is aangenomen, zijn of haar persoonlijke verhaal te laten vertellen. Mensen nemen namelijk vaak beslissingen op basis van ervaringen van anderen, ook als het om solliciteren gaat.

De kandidaat die jou als werkgever interessant vindt, zal vervolgens meer willen weten. Bijvoorbeeld door een verhaal te lezen van iemand die binnenkort zijn of haar collega is. Een vacature is net zoiets als het winnen van een klant: dat lukt meestal ook niet in één keer, maar wel als je volhoudt door zichtbaar te blijven.

Wat houdt Vacature in a Box in?

Dit zit er in Vacature in a Box:

  • Een korte pitch van jouw bedrijf op video (van circa 2 tot 3 minuten), gemaakt naar aanleiding van vragen aan het management, de directie en/of de HR-afdeling) plus oproep voor de desbetreffende functie(s).
  • Een korte sfeerimpressie video die aangeeft waarom het tof/gaaf/leuk is om bij jullie te werken (3 tot 4 minuten). Hierin kan bijvoorbeeld een quote worden opgenomen van een nieuwe medewerker.
  • Drie bijpassende blogs (400 tot 600 woorden per blog), waarin ervaringen van bestaande medewerkers beschreven worden. Verhalen van collega’s versterken de wil om ook bij jou te komen werken.
  • Alle video’s en blogs worden voorzien van LinkedIn activatieteksten om jouw bedrijf te promoten.

De aanbieding

De reguliere prijs van de Vacature in a Box propositie die wij in samenwerking met netsO op de markt brengen is € 1.995 ex btw. Nu tijdelijk verkrijgbaar voor de speciale actieprijs van slechts € 1.595 ex btw. Geldig voor bestellingen geplaatst in de periode van 24 december 2022 t/m 7 januari 2023 (uitvoering project in het eerste kwartaal van 2023).

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe wij met behulp van video content jouw merk kunnen versterken in alle fasen van de klantreis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bezoek voor meer informatie over netsO en hun oplossingen op het gebied van geschreven content onderstaande website:

mensenmakenmerken.nl

Deze update delen

Wil jij ook een video laten maken?

Neem dan nu contact met ons op voor een inventarisatiegesprek of een scherpe aanbieding
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.